Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit tennél ilyenkor?

Mit tennél ilyenkor?

Figyelt kérdés

Örökölsz majd egy ingatlant egy másik családtaggal közösen.

Ez a családtag már több éve mondogatja hogy (mivel ő már egy másik ingatlant is kapott családon belül) ennek a rá eső tulajdonrészéről le fog majd mondani a javamra.

Viszont mikor eljön a hagyatéki ideje ezt az "ígéretét" nem teljesíti!

Mit tennél ezután, hogyan "honorálnád" ezt neki?

Szabotálnád az ingatlan eladását,stb?

2020. szept. 14. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hitelt vehet fel a masik reszre a lenyeg h szinte biztos aron alul veheti meg.
2020. szept. 15. 09:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja, persze... a csóró féltulaj, aki egy ígéretre alapozza a jövőjét, majd pont hitelképes lesz....

LOL

2020. szept. 15. 09:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kellemetlen, de megbékélnék a helyzettel valahogy és mihamarabb igyekeznék megoldani, hogy szabaduljunk egymástól. Vagyis kapja meg mindenki, ami jár, aztán ő mehet jobbra, én balra. Nincs baj azzal, ha nem akarja neked adni, csak akkor ne ígérgessen előtte.
2020. szept. 15. 10:00
 14/16 A kérdező kommentje:

#10.

Ha ez lesz kénytelen leszek belemenni.

Csak ugye így eléggé át leszek akkor b...va, mert ugye amit irtam hogy már kapott egy másik ingatlant ott meg én mondtam le a részemről a javára....itt meg ugye neki kéne majd az én javamra.

Így volt anno megbeszélve.

Csak nem számítottam rá, hogy megromlik a viszony időközben :/

Vagyis hát nem kimondottan ezzel a másik féllel van baj, hanem a párjával aki ellenünk akarja fordítani....

2020. szept. 15. 13:35
 15/16 A kérdező kommentje:

Sorry, a #13-asnak ment a válasz.

Kedves kötekedő....neked pedig megsúgom hogy marhára nem befolyásolja ennek az eladásából befolyó összeg a megélhetésem, elég jól élünk ha tudni akarod :)

Ha viszont ő keresztbe tesz nekem hogy nem tartja az ígéretét akkor engedtessék már meg hogy ne hagyjam magam és én is ott tegyek keresztbe ahol csak tudok 😄

2020. szept. 15. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem ismered a közmondást, hogy aki másnak vermet ás...??

Könnyen ilyen helyzetbe kerülhetsz...

2020. szept. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!