Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha tehetnétek megvennétek egy...

Ha tehetnétek megvennétek egy egész társasházat?

Figyelt kérdés

Nézegetem vidéken a lakásokat 10M alatt és sok van vidéken, 3-4M körül, elkezdtem azokat nézegetni, amik ilyen önálló társasházban vannak. Tudjátok, amik olyan kocka alakúak egy bejárattal, nem az a hosszú társasház, ami elkezdődok az 1/a.1/b 1/c lépcsőházakkal. Fedezet, amiből csinálnám az egy sima multis pénzügyes állás, 300 nettó ( ezt fel kéne adni, a vidék miatt) meg egy saját kis webshop ( vatera hivatalos formában már) ami nettp 120-180 között hoz per hó. van még egy pesti lakásom amiben élek jelenleg, ezt kiadnám. és kb 6-10M közötti megtakarítás.

A dolog lényege, hogy elmondhassam magamról hogy bérház tulajdonos vagyok. szépen apránként vásárolnám fel a lakásokat, hogy ne legyen senki éhes a végén. ahogy a többségi tulajdon az enyém átalakítanám a tetőteret terasszá, ott lennék fent a legfelső emeleten laknék, a többi lakást meg kialakítanám műtermekké művészeknek és azt vehetnék ki 1-2 hónapra alkotni.

2020. aug. 31. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En egyetemi varosban vennek tarsashazat es egyetemistaknak adnam ki. Ugy gondolom tobb az esely hogy ok fizetni fognak es nem maradnak a nyakadon fizetes nelkul. Elvegre az egyetemet kijarjak nehany ev alatt.
2020. szept. 1. 11:53
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es ebben igazad van, de amint mondjuk enyém a minőségi többség egy házban, akkor nem kell alkalmazkodnom sőt, átvenném a közösképviselőséget, a renintens nem fizetőket, meg végrehajtás alá tenném.

A művész telepek meg úgy lennének, hogy nemcsak magyarokra lenne specifikálva. Hirdetve lenne sok országban, hogy olcsón jöhetnek ide magyarba inspirálódni, valamint lenne egy ingyenes rész is, amit közösségi finanszírozásból oldanék meg és minden művésznek kellene egy alkotást otthagynia, amit ott készített, legyen az dal ami a helyről szól egy festmény, .... ilyen fészek klub szerű lenne

2020. szept. 2. 09:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően nem tudna ebből működni a ház. Rengeteg pénzedet nyelné be hónapról hónapra. Nem a művészeket környékezném meg, más célt találnék a lakásokat. Gondolom valami vidéki kisváros lehet, így az sem biztos, hogy bárki is oda akarna menni...
2020. szept. 3. 10:16
 14/14 anonim válasza:
ezt a baromságot, lol
2024. máj. 12. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!