Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hová költözzünk?

Hová költözzünk?

Figyelt kérdés
Szóval, szeretném elhagyni szülővárosomat, egy Heves megyei kisvárost. Nem szeretnék túl messzire költözni, úgy értem az ország másik végébe, de nem baj az sem, ha kicsit távolabb van. Nagyon sok szép helyet láttam már itt a gépen, csak azok tényleg túl messze vannak. Ha mondanátok olyan szép helyeket, ahová érdemes költözni, ahol szép kis házak vannak, nem drágán, nincs etnikum, biztonságos, jó levegő, stb. És anyukámnak nagyon fontos volna, hogy legyen piac, mert ő imád piacolni.
2020. aug. 25. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Graz, de nekem Isny im Allgäu is nagyon tetszett.
2020. aug. 25. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

"Ha mondanátok olyan szép helyeket, ahová érdemes költözni, ahol szép kis házak vannak, nem drágán, nincs etnikum, biztonságos, jó levegő, stb."

Ha tudnék ilyet már rég ott laknék. Tudom, hogy nem segítettem, bocs :-/

2020. aug. 25. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező, olyan helyet ebben az országban nem fogsz találni, ahol nincsenek cigányok, mert már mindenütt vannak.

A kérdés csak az, hogy mennyire élhető a jelenlétük.

Heves megyében úgy tudom,hogy Hevesvezekényben (még talán) nincsenek, anyukád meg tud piacozni Heves városban, ami onnan 7 km-re van.

Ha igazán szép helyre akartok költözni, akkor Miskolcot és környékét mondanám, az a hely gyönyörű, de nem cigánymentes.

2020. aug. 25. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
A belbudai oldalon és a Rózsa dombon sincsen etnikum.
2020. aug. 25. 11:00
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

4-es de ez is benne volt hogy

"szép kis házak vannak, nem drágán,"

2020. aug. 25. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy te tévedsz!

Egyes cigányoknak több pénzük van, mint amiről te álmodni is mersz, azok nem a putrikban laknak a cigánysoron.

Viszont az eltérő "kultúrájuk" miatt nem kellemes szomszédok, még a Rózsadombon sem.

2020. aug. 25. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!