Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Belevágnátok saját házba, ha...

Belevágnátok saját házba, ha a hitel fentmaradó része a fizetésetek kb 1/7-ed része?

Figyelt kérdés

Munkaórától függően 300-350 a jövedelem, a hitel 50ezer lenne havonta 10 évig.

Anyukám ha baj van tud segíteni, de 10 év hosszú idő.

2020. aug. 24. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Én most vágtam bele, kicsit többet keresek mint amit te leírtál, de picit több a havi törlesztő is. A bankok most igen kedvezően kínálják a hiteleiket, félnek ők is, hogy végleg földbeáll az ország, és a kutya nem fog betévedni hozzájuk. 10 évre fixen vettem fel én is, ha bármi történik, ekkora összeget még a családom is meg tud nekem előlegezni. Tartalékom egyébként van, csak nem akartam kinullázni magam, azért vettem fel a hitelt.

Ez meg egy elég fura hozzáállás, hogy MOST BIZTOS NEM, kizárt, jön a második hullám, stb - mindenkit nem fognak elbocsátani, ha meg mégis, akkor kisebb gondod is nagyobb lesz annál (meg a bankoknak is), hogy van egy minimál hiteled. Ennyi erővel soha ne vegyél fel, mert bármi jöhet, aki tavaly vette fel, az se számíthatott rá, hogy idén jön a covid és esetleg állástalan lesz....

2020. aug. 25. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez így teljesen jó arány. Ezek szerint kb 5 millió hitelt kéne felvenned. Olcsóbbak úgy sem lesznek az ingatlanok, lehet várni a csodát, ami nem fog bekövetkezni. Kivéve, ha az eladó szabadulni akar tőle, vagy sürgős az eladás.
2020. aug. 25. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!