Belevágnátok saját házba, ha a hitel fentmaradó része a fizetésetek kb 1/7-ed része?
Munkaórától függően 300-350 a jövedelem, a hitel 50ezer lenne havonta 10 évig.
Anyukám ha baj van tud segíteni, de 10 év hosszú idő.
Én most vágtam bele, kicsit többet keresek mint amit te leírtál, de picit több a havi törlesztő is. A bankok most igen kedvezően kínálják a hiteleiket, félnek ők is, hogy végleg földbeáll az ország, és a kutya nem fog betévedni hozzájuk. 10 évre fixen vettem fel én is, ha bármi történik, ekkora összeget még a családom is meg tud nekem előlegezni. Tartalékom egyébként van, csak nem akartam kinullázni magam, azért vettem fel a hitelt.
Ez meg egy elég fura hozzáállás, hogy MOST BIZTOS NEM, kizárt, jön a második hullám, stb - mindenkit nem fognak elbocsátani, ha meg mégis, akkor kisebb gondod is nagyobb lesz annál (meg a bankoknak is), hogy van egy minimál hiteled. Ennyi erővel soha ne vegyél fel, mert bármi jöhet, aki tavaly vette fel, az se számíthatott rá, hogy idén jön a covid és esetleg állástalan lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!