Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol érdemes ingatlant venni?

Hol érdemes ingatlant venni?

Figyelt kérdés
Mindenhol drágaság van, szinte rablásnak tartom már. De nem szeretnék hitelt se, albérletet se fizetni. Viszont van 10 millióm összekuporgatva, szó szerint. A zárt kerti ingatlanok nem emelkedtek, úgy láttam. De mennyire vállalható? Bejelentett lakcím, szemétszállítás, stb. Más opcióm nagyon nincs, eladósodni meg k.rvára nem szeretnék 20 évre.
2020. aug. 23. 15:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább úgy közelíteném meg, hogy a korábbi rossz tapasztalatok miatt, sokkal körültekintőbben, jobb hitelkonstrukciót tudnál választani.

Kis odafigyeléssel előtörleszteni is tudnál.

Feltéve ha van valami karriercélod, terved, nem pedig az aktuális bérszinvonalon akarsz lehúzni 40 évet aztán kész

2020. aug. 23. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:

"zárt kerti ingatlanok nem emelkedtek"

Nem-e? De! Nekem van egy zárt kertem folyópart mellett és legalább 10 millióval drágább lett. Ház is lett rajta. Ugyanazon a folyószakaon arébb, egy üres telket (kisebb négyzetméterrel), ház nélkül, bekötött víz nélkül, telig azzal 55m ért árulnak (1000m2, az enyém 1100 - benne van a ház is). És még én akartam az enyémet 45 millióért árulni. :D Hát így, hogy arébb ilyen telkeket ilyen áron árulnak akkor én 65 ért árulom.

2020. aug. 24. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Fura, de pont a 10 millió az az összeg amivel nehéz mit kezdeni. Attól több,hogy egy falusi kockaházat megvegyél belőle, attól kevesebb,hogy városban bármit.

Zártkerti ingatlant nem vennék. A helyedben nézném azt is,hogy mit lehet vele a jövőben kezdeni, mennyire értékesíthető, mennyire bővíthető/felújítható/lakható.

Nem írtál a hol?-ról. Még kb-ra sem, tehát mindegy?

Én a helyedben mondjuk ilyenben gondolkodnék:

[link]

Tudom, ez meghaladja az általad írt összeget. Viszont ennyi hitelt felvehetnél. Eger diákváros, kiadhatnád a lakást és abból fizethetnéd a hitelt.Ha az letelik még elgondolkodhatsz mit kezdesz vele, de ott, az, eladható, értékálló. Felújíthatod, eladhatod többért, odamehetsz lakni.

2020. aug. 25. 09:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Pedig érdekes módon itt a környéken nagyon sokan laknak ilyen zártkerti ingatlanokban, és elég szép házakat húznak fel rájuk. Amit az 1-es válaszomban említettem, hogy tesómék vettek, az is elég komoly kis ház, nem valami tákomány. B30-as tégla, rendes cseréptető, külső szigetelés, gáz is bent van. Van hozzá egy normális méretű kert, és ezt kicsivel 10 milla felett vették. Bent a városban meg egy panel 20 körül megy.
2020. aug. 25. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!