Hol érdemes ingatlant venni?
Figyelt kérdés
Mindenhol drágaság van, szinte rablásnak tartom már. De nem szeretnék hitelt se, albérletet se fizetni. Viszont van 10 millióm összekuporgatva, szó szerint. A zárt kerti ingatlanok nem emelkedtek, úgy láttam. De mennyire vállalható? Bejelentett lakcím, szemétszállítás, stb. Más opcióm nagyon nincs, eladósodni meg k.rvára nem szeretnék 20 évre.2020. aug. 23. 15:00
1/14 anonim válasza:
Lehet kellene hozzá még gyűjtened, mert tesómék nemrégiben vettek egy ilyen kis kétszintes kb 40m2 alapterületű házat Székesfehérvár szélén , de az kicsivel több volt mint 10 milla, viszont a városhatáron van, és bármikor kitolhatják a határokat, onnatól meg dupla annyit fog érni. Víz, villany van és a szemétszállítás is megoldott. Egyedül a szennvíz emésztős, de valahol a közelben van szennyvízcsatorna is.Viszont ezekre nem kapsz lakáshitelt.
2/14 anonim válasza:
Vidéken, gyönyörű békés helyen-távol mindentől+ 1 jó, és erős kocsi. Maga a tökély.Balaton elérhető távolságában.
3/14 A kérdező kommentje:
Autó az van :) Nem ez a hosszútávú tervem, de valahol el kell indulni. Nincsenek nagy igényeim, nem kell kacsalábon forgó palota, csupán legyen jó állagban a ház, s az enyém legyen.
2020. aug. 23. 15:33
4/14 nemaRendőrség válasza:
Plusz csok 10 misi
Plusz babaváró 10 misi
Máris van 30ad, amiből már lehet nézelődni
5/14 anonim válasza:
A CSOK meg hasonók csak egy átverés hacsak nem vállalsz egy rakás gyereket. Exem felvett 10 milliló alamilyen CSOK-os hitelt a meglévő két gyerekre, aztán havi 66 ezret fizet 25 évig, így majdnem a dupláját fizeti ki, míg bemész a bankba akkor a kalkulátorok szerint 15 évre hasonló törlesztők mellett, visszafizetsz 12,5 milliót. Ezen felül meg zártkerti ingatlanra meg nem adnak lakáshitelt.
6/14 nemaRendőrség válasza:
Kellett neki csak két gyereket szülni.
3 után már kb ingyen van a csok
10 milliót kapsz 2őt kell visszafizetni
7/14 A kérdező kommentje:
S ha valaki nem akar gyereket, mint én pl? Tudom, ezt nyomják orrba-szájba, de van a világon felelősségtudat is. A gyerek meg nem kis felelősséggel jár, én ezt nem szeretném.
2020. aug. 23. 17:12
8/14 nemaRendőrség válasza:
Akkor ottvannak az egyszobás panelek meg 40 négyzetméteres "családiházak"
9/14 anonim válasza:
Enniyből sajnos az elhelyezkedést illetően erősen kompromisszumos megoldást kell kötnöd.
Egyébként 10-15 millió hitel nem a világvége. Ha össze tudtál rakni 10 milliót, akkor ezzel is meg tudnál bírkózni
Sajnos elment abba az irányba a piac, hogy csak a darabra ellő megélhetési családalapítók tudnak érdemben előrejutni, így ha nem adod bérbe az államnak a saját vagy a párod méhét, akkor csak a piaci alapon működő hotelek maradnak.
10/14 A kérdező kommentje:
10-15-20 évre eladósodni. Hát, nem nagyon szeretném, mert ha beüt valami, akkor bukhatom az addigi 10 milliót is. Tudom, mert a családban is volt ebből probléma, nehezen fizették ki a hitelt. Rengeteget kellett ezért 10 millióért is güriznem. Akkor marad a zárt kert.
2020. aug. 23. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!