Mennyit engednél az àrból?
Sziasztok. Szóval az érdekelne, ha ti 32,5M-ért árulnátok a házatokat, mi lenne az ár alja? Mindentől függetlenül, csak a puszta számok tekintetében?
Illetve mennyire illik megkérdezni, hogy miért kerül eladásra az ingatlan?
"de hatalmas a birtok es nincs korbekeritve"
Simán kínálj be 25 körül és meglátod a reakciókat.
Nekem eddig házeladásnál a következők voltak az indokaim:
Elsőnél:
Bár a településen szinte nem is volt cigány, mégis nem volt hét, hogy három településtől arrébb lakó cigányok ne vágták volna fel a hátsó kerítést és vittek az udvarról amit láttak. Végül már meg sem csináltattuk, mert minek? Egy év alatt 3x volt a lakásba betörési kísérlet, ami a riasztónk miatt meghiúsult, de az ajtó 3x szét lett barmolva.
Másodiknál:
Amikor költöztünk, akkor még - vidéki viszonylatban - minden rendben volt.
Aztán megszűnt a gazdabolt, megszűnt a takarékszövetkezet, elment az orvos, fogorvos, évek óta csak helyettesítés van, a kórház, ahova tartozunk kritikán aluli, de még ehhez is 80 km-t kell utazni. (Be Budapestre, onnan busz) Amikor aztán az ATM-et is megszüntették, az volt az utolsó csepp a pohárban.
A nyaralónk a Velencei-tónál:
A másik utcában lovarda volt, tőlünk nem is lehetett látni, ellenben nyáron olyan tömény trágyaszag volt, hogy rá lehetett volna könyökölni, csípte a szemet. Cserébe viszont öklömnyi legyek leptek el mindent.
Ugye nem gondolja egyikőtök sem, hogy ezeket a vevők orrára kötöttem?
Lehet hallgatni a mesét, hogy "külföldre költözünk, nagyobb kell, kisebb kell, összeköltözünk anyósékkal vagy a gyerekekkel" de semmi értelme
Szóval szerintem lehet faggatódzni, de azt, ami igazán lényeges, csak ott lakva fogjátok megtapasztalni, a saját bőrötökön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!