Lakás vásárlás után miben csalódtatok?
Igazad van, nyáron csukott ablaknál melege lesz, vagy beszerel egy klímát, vagy kinyitja az ablakot és hozzászokik a zajhoz.
Kortól függetlenül vannak akik mindenbe belekötnek, mindig találnak valamit ami miatt elégedetlenkedhetnek. Ha nem lenne a Zinterspárba farhát, akkor az lenne a baj, ha odaviszik és ki kell pakolni (nem sétál be magától) akkor meg az a baj.
Hogy másik példát is hozzak, egy gyerekkori barátom a vasút mellett lakott, beleremegtek az ablakok amikor elmentek a vonatok. Aludtam ott, hozzá lehet szokni.
Én nem foglalkoznék az öregasszonnyal, puding próbája az evés. Tartozik egy minimális zaj a pakoláshoz (ami szerintem nem olyan vészes), ha viszont direkt csapkodtak, közben még kiabálnak is nagyokat akkor szólni kell a boltnak hogy intézkedjenek.
11-es kommentje a TOP :D
Amúgy a kérdésre válaszolva: az egyik előző válaszadó írta, hogy aludjatok ott egy éjszakát hétköznap, ez simán megvalósítható szerintem. Én tuti nem adnám el azonnal, csak azért mert egy idős szomszéd ezt mondta. Lehet, hogy jó fej, de attól még vedd számításba, hogy az ilyen kedves szomszédoknak a nagy részét az is zavarja, ha levegőt veszel.
Nézzetek utána a belső hangszigetelésnek a 3 rétegű ablak mellé, amit a falakra (belülről), esetleg plafon plusz padlóra lerakatnátok. Nem mellesleg ez valamennyire a meleg ellen is véd nyáron, habár aki írta, hogy légkondit rakatnak be az emberek manapság egy felújításnál, annak tök igaza van, pár éve van klímám, előtte sem aludtam nyitott ablaknál soha, engem fullra frusztrál. Inkább fuldokoltam a melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!