Milyen ára lehet ma egy Baross úti 44m2-es első emeleti lakásnak?
Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok tisztában az árakkal ugyanis most költöznék Budapestre, ezért azoktól kérdezem akik itt élnek és tisztában vannak az árakkal. A lakás 1 és félszobás, konyhával, fürdővel, wcvel felszerelt. Erkély nincsen, mert első emeleti lakás. Boltok, iskolák és egy park is található a közelben. A lakás lelakott vagyis volt újítgatva, de sok minden még eredeti benne, így egy felújítás, majd ráfér, de belehet költözni. Illetve 10 éve volt szigetelve a lakás. Ezek tudatában, mit gondoltok körülbelül mennyit érhet a lakás?2020. aug. 10. 20:10
1/3 anonim válasza:
22-25 sztem. De függ attól is, pontosan hol van a Baross úton. Ha kint a körúthoz közel, szem előtt, drágább. Bent a nyócker mélységeiben olcsóbb.
2/3 anonim válasza:
Sőt, kiegészíteném az előző válaszomat. Nagyon nem mindegy, pontosan hol a lakás. A Baross út nagyjából a Kálvin tér és a Kálvária tér között húzódik. Ha szereted a Gyűrűk urát, ez a két hely olyan, mint Minas Tirith és Minas Morgul. Hasonló a nevűk, de ég és föld. A Kálvin menő belvárosi rész fancy irodaházakkal, pezsgő élettel, külföldiekkel. A Kálvária térnek meg a nevében is benne foglaltatik, mire számíthatsz ott. Így a Kálvinnál egy ilyen lakás sztem 35-40 misi a tényleges lelakottságtól függően. A Kálváriánál meg 20 körül. A köztes szakaszokon meg természetesen a Kálvintól a Kálvária felé haladva csökken az ár a két szélsőség között.
3/3 anonim válasza:
#2 ez nagyon irodalmi volt, tetszik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!