Vennél nyaralót ebben az esetben?
" KB. 10 éve kötelező lett a csatorna, rá csatlakoztattam a házat,"
Pedig most is árulnak rengeteg csatorna nélküli házat, nyaralót a Balatonnál, ez hogy lehet akkor?
" kialakítottam benti WC t, fürdőszobát, az utcába be lett vezetve a gáz, a kertbe behozattam a gázcsonkot, le lett aszfaltozva az utca ami nagyon megdobta az értékét. 20 év alatt kB 1 millió ftot költöttem rá"
Pedig amiket sorolsz, nem 1 millió Ft, hanem legalább 3-4.
Szerintem ne vedd meg, hanem kérd el a rád eső részét az eladás után!
Vagy egyezz meg a következő tulajjal is a házhasználatról.
Vagy eleve úgy legyen hirdetve, hogy te is használod és te tartod karban.
Hülyeség megvenni, rengeteg ilyen nyaraló van, találhatsz másikat, kaphatsz ajánlólevelet is.
15.
Azért ez viccnek is rossz. A kérdezőék ott nyaraltak, használták, mintha a sajátjuk lett volna. Ha bérwltek volna nyaralót, az sem lett volna sokkal ólcsobb. Milyen ráeső részt kérjen? Az pedig már tényleg poén, hogy 30 milliós ingatlannál, egy random idegen családot kerülgessek.
Hitelt nem vennék fel, így ezt a telket nem venném meg, abból az összegből gazdálkodnék ami van, de abból is kell tartalékolni. A rá költött összegen nem is problémázok, tavasztól őszig kB minden héten lenn voltunk, vagy a szüleim vagy valaki család tag... Pesten panelban lakunk, egész délután besüt a nap, a redőnyöket sem húzhatjuk fel, mert kB. Megsülünk, amikor lehet lenn voltunk itt, bicajaink itt vannak stb.
Fürdőszobát kB 100e ftból ki lehetett alakítani a kamrában, obis sarok zuhanykabin (20e Ft), WC csésze , WC tartály, lambéria a falakra, linóleum, 1 kis mosdó, 1 mosdó csaptelep, 1 zuhany csaptelep, 1 sarok szelep, 80l bojler (ezeket többnyire használtan vagy ingyen elvihetős oldalakról vettem), víz csövek,2 nap alatt össze raktam az egészet pár éve azóta az is van, Előtte kerti zuhany volt és kinti WC. Az egész ház berendezését vateráról/jofogásról/fb csoportokbol/lomtalanításokról szedtem össze minden használható de erősen retrós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!