Csömör, Fót, Érd, Maglód, vagy Délegyháza?
Maglódot én azért hanyagolnám, mert bár csak 9 km-re van Pesttől, de Pestnek azon a szélén van, ami a legtávolabb van a centrumtól.
Tehát utazol 9 km-t és utána még Pesten belül 30-at, hogy eljuss valahova.
Emellett, ha nem vonattal közlekedsz, hanem kocsival mész, élvezheted a pesti dugókat, amik csúcsidőben elviselhetetlenek.
Érd talán szóba jöhetne, csak szakember kellene hozzá, mert ott meg valami talajproblémákról hallottam, de nem mélyedtem el a részletekben. A lakosság összetétele, háááááát....elég vegyes.
Délegyházáról csak jókat hallottam, de eléggé drága is.
Csömört, Fótot nem ismerem a gyakorlatban.
A felsoroltak közül Délegyháza egyértelműen, bár a közlekedés igazából már minden irányból szívás Pest felé :(
Fóton nagyon nem mindegy, milyen környékre költözöl, meg sok irányból veszik körbe forgalmas utak, annak minden előnyével és hátrányával. Csömör ugyanez a kategória, bár azt annyira nem ismerem. Maglód és Érd esetében csatlakoznék az 1-eshez, annyi kiegészítés, hogy Érd nagyon zsúfolt, konkrétan sztem megtelt...
Kérdező, a 2-es kérdésedre nem lehet válaszolni, szerencsefüggő, hogy milyen szomszédokat fogsz ki.
Csömörön és Maglódon van a legkevesebb cigány 0,2 és 0,7%, ezt az ingatlanok ára is tükrözi, de főleg a ház távolsága az etnikumtól a döntő.
Délegyháza jó helynek mondott, de ugyanúgy 2% a cigány, mint a cigányosnak mondott helyeken, vagy pl. az agyondicsért, méregdrága Tárnokon.
Ezek egyike sem olyan.
De ha összehasonlítod a borsodi árakkal, magad is rájössz.
#4 válasza apszolút helyes, én már egy ideje Délegyen élek és itt nagyon komoly problémák vannak némelyik emberrel és nem csak a romák között! Némelyik ideköltözött is egészen elvetemült! Délegyházára szerintem egyáltalán nem illik a "problémás ember mentes környezet" jelző!
Amúgy ha idekőltözől ne jelents má fől a hajnalban kukorékló kakasom miatt, kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!