Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csömör, Fót, Érd, Maglód,...

Csömör, Fót, Érd, Maglód, vagy Délegyháza?

Figyelt kérdés
Ingatlan vásárlásban gondolkodunk három kisgyermekkel. Ezek a települések közül vacilálnánk elsônek. Ami fontos lenne, hogy a gyermekeim: focit , úszást és táncot szeretnének tanulni. Melyik település lenne a legjobb választás? Lehetőleg kevés utazással megoldva!
2020. júl. 30. 14:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Maglódot én azért hanyagolnám, mert bár csak 9 km-re van Pesttől, de Pestnek azon a szélén van, ami a legtávolabb van a centrumtól.

Tehát utazol 9 km-t és utána még Pesten belül 30-at, hogy eljuss valahova.

Emellett, ha nem vonattal közlekedsz, hanem kocsival mész, élvezheted a pesti dugókat, amik csúcsidőben elviselhetetlenek.

Érd talán szóba jöhetne, csak szakember kellene hozzá, mert ott meg valami talajproblémákról hallottam, de nem mélyedtem el a részletekben. A lakosság összetétele, háááááát....elég vegyes.

Délegyházáról csak jókat hallottam, de eléggé drága is.

Csömört, Fótot nem ismerem a gyakorlatban.

2020. júl. 30. 15:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Illetve még az is fontos lenne , hogy viszonylag problémás ember mentes környezet legyen.
2020. júl. 30. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

A felsoroltak közül Délegyháza egyértelműen, bár a közlekedés igazából már minden irányból szívás Pest felé :(

Fóton nagyon nem mindegy, milyen környékre költözöl, meg sok irányból veszik körbe forgalmas utak, annak minden előnyével és hátrányával. Csömör ugyanez a kategória, bár azt annyira nem ismerem. Maglód és Érd esetében csatlakoznék az 1-eshez, annyi kiegészítés, hogy Érd nagyon zsúfolt, konkrétan sztem megtelt...

2020. júl. 30. 15:57
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, a 2-es kérdésedre nem lehet válaszolni, szerencsefüggő, hogy milyen szomszédokat fogsz ki.

Csömörön és Maglódon van a legkevesebb cigány 0,2 és 0,7%, ezt az ingatlanok ára is tükrözi, de főleg a ház távolsága az etnikumtól a döntő.

Délegyháza jó helynek mondott, de ugyanúgy 2% a cigány, mint a cigányosnak mondott helyeken, vagy pl. az agyondicsért, méregdrága Tárnokon.

2020. júl. 30. 16:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Én olyasmire gondoltam volna mint amilyen Borsod megye.
2020. júl. 30. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Ezek egyike sem olyan.

De ha összehasonlítod a borsodi árakkal, magad is rájössz.

2020. júl. 30. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Egyik sem.
2020. júl. 30. 22:48
 8/12 A kérdező kommentje:
A kérdésemben elfelejtettem, hogy szóba jöhet még ezen településeken kívűl Veresegyház is!
2020. júl. 31. 14:39
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Veresegyház a legjobb ezek közül, viszont messze a legdrágább... Sztem ár-érték arányban nem biztos, hogy megéri Veresre menni, kb 40-50 millió egy normálisabb ház, a telkek pedig nagyon kicsik.
2020. júl. 31. 14:41
 10/12 anonim válasza:
93%

#4 válasza apszolút helyes, én már egy ideje Délegyen élek és itt nagyon komoly problémák vannak némelyik emberrel és nem csak a romák között! Némelyik ideköltözött is egészen elvetemült! Délegyházára szerintem egyáltalán nem illik a "problémás ember mentes környezet" jelző!

Amúgy ha idekőltözől ne jelents má fől a hajnalban kukorékló kakasom miatt, kösz!

2021. márc. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!