Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a legalsó induló összeg...

Mi a legalsó induló összeg ami alapján lehet házat vásárolni?

Figyelt kérdés

Helló.

Nézegetem a házakat és be kell valljam ami 10 millió alatt van az mind olyan, hogy felújítandó vagy kint van az isten háta mögött. Nos Én mindenképp vidékre szeretnék költözni, de úgy, hogy ott van minden és viszonylag jó a tömegközlekedés is. Fizetésemmel ha félreteszek jó sok hónapra/évre akkor talán meglenne a teljes összeg. Mi alapján nézzek házakat? Egyedülállóként költöznék be, nem társulok és nem lesz partnere, se. Egyszemélyes kis kuckót keresnék ami messze van balhés részektől.

2020. júl. 26. 17:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Melyik országban akarsz élni?
2020. júl. 26. 18:09
 2/20 A kérdező kommentje:
Magyarországon.
2020. júl. 26. 18:12
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ melyik országrészben szeretnél lakni.Keleten olcsóbbak.
2020. júl. 26. 18:27
 4/20 A kérdező kommentje:
Nos még nem tudom. Ezért kérek segítséget. Nem tudom, hol mennyire olcsó vagy drágák a házak. 40 milliót azért csak nem akarok kifizetni egy házért amit ugyanolyan állapotban találok máshol 20 millióért is. A lényeg lenne, hogy csendes térség legyen.
2020. júl. 26. 18:38
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Ahol olcsóbb házak vannak, ott se munka, se infrastruktúra, se normális közösség. Ezt kell mérlegelned, mi az a határ, amit még hajlandó vagy bevállalni. Ciganyfertőzött keleti kisvárosban 10-12 millióért kb kacsalábon forgó palotát vehetsz, kérdés, hogy akarsz-e úgy élni, hogy mindig attól félj, mikor rámolják ki a házat, meg van mondjuk napi 3 busz (reggel, délben, este). Én inkább több ideig gyűjtenék, de egy minden szempontból jó környékre mennék.
2020. júl. 26. 18:52
 6/20 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele 5-ös. Nincs kedvem mindig rettegésben élni. Inkább gyűjtök bele még és max később lesz otthonom de az olyan legyen ami lakható és nyugodt vagy mi értitek. Olyan helyen akarok élni,a hol normális emberek vannak, nem kell a betöréstől félnem mindennap. Van közlekedés és a fontosabb helyek. Szóval ja inkább gyűjtök rá többet. De csak, hogy lássam merre fele érdemes.
2020. júl. 26. 18:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én valószínűleg a Velencei-to környékére vagy a Balatonra költöznék, azért inkább előbbi, mert közel van Fehérvár, ahol azért munka is akad, meg Bp sincs annyira nagyon messze. De én se ismerem sajnos ezeket a környékeket, hatha más megírja:)
2020. júl. 26. 18:58
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Balaton nagyon szép hely és többször voltam ott és szerintem nem rossz hely. :). Bár ott lehet arra fele erősebb szél lesz de az legyen a legkevesebb. Velencén még nem voltam, így nem tudom de ilyesmi tippeket gondoltam és várom még a hasznos tanácsokat. Amúgy pest megyében is lehet, de azért is akarok kikerülni innen a fővárosból mert friss levegőre vágyom. A fővárosban nem sok frisesség jut.
2020. júl. 26. 19:07
 9/20 A nagy Levin ***** válasza:
95%

Én itt lakok a #7 által említett helyen (Seregélyes). Velencei-tó,7 Km, Fehérvár 20 Km. Itt felújítandó házat 7-8 millió körül, jó állapotút 15- 20 millióért (meg affelett) lehet vásárolni. Fehérvárra jó a buszközlekedés (vagy akár vonat). Amióta megcsinálták az elkerülőt, elég csendes falu. Ha valaki szeret kirándulni, lehetséges akár gyalog vagy kerékpárral, (Dinnyési- fertő, Velencei-tó, Velencei-hegység), de autóval vagy tömegközlekedéssel a Bakony, vagy a Vértes sincs messze. Fehérváron viszonylag jók a munkalehetőségek, viszonylag jó fizetésért.

A környék többi településéről nem tudok érdemben nyilatkozni, de kb hasonló lehet a helyzet. Persze a tó körül drágábbak a házak.

2020. júl. 26. 19:37
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Életviteledhez válassz, a szükséges közlekedéshez közel.
2020. júl. 26. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!