Békéscsabán milyen az élet? Látom olcsóak az ingatlanok? Jó ott lakni?
Most így cégnevet nem tudok, az valahogy nem maradt meg, de az egyik, fémipari szerszámokat gyárt, menetmetsző,fúró, esztergakés stb... Ők a Linamar-ral akartak összedolgozni, lett volna még kisgép összeszerelő üzem is,talán makita,meg voltak még kisebb vállalkozások akik itt akartak érvényesülni, de itt túl van tolva a bürokrácia egy olyan szintre hogy inkább feladták.
Igen,helikopter motorokat fognak ha jól tudom összeszerelni,de nem sok munkahely lesz belőle, ja igen és ami hely van még a tondach, de az se lesz szerintem sokáig, egyre silányabb az agyag, már ha még itt bányásznak egyáltalán,ott nincs ismerősöm szóval nem tudom.Mondjuk a tondach-hoz csak kihalásos úton sógor koma jó barát kerülhet be!
Amúgy nem csak Békéscsaba haldoklik,igazából kompletten egész békésmegye, az utak silányak, nincs autópálya, nincsenek komolyabb gyárak stb stb stb
Nem tudom, hogy hol is éltek, de én Gy-M-S megyéből költöztem ide pár hónapja.
Van itt is munkahely pl. előttem írták a Linamart, ott van a Hirschmann, Bonduelle, meg még pár kisebb cég is.
Pl. Győrben vagy környékén ugyanúgy xarul is lehet keresni, - főleg a bedolgozó cégeknél - akárcsak itt jól is.
Az a baj, hogy nagyon válogatnak az emberek között is a cégek. Amúgy Gyulára az Airbus jön. Miután kiépül az M44-es gyorsforgalmi, akkor a jövőben újabb multikat fognak ide telepíteni, mivel nagy és kiváló területek vannak itt. Ez egy füles, amit anno kaptam erről a környékről, egyrészt ezért is jöttem ide. Később itt sem fogsz majd tudni normális házat potom pénzért venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!