Szerintetek hívják statikust?Mennyi lehet a reális ár?
Szeretnénk venni egy házat, ami durván 20 éves.
Szigetelt, tető patika.
Több szakival megnézetve a ház is.
Sehol repedés, falak egyenesek, látszik, hogy komoly szaki húzta le, rakta, illetve nincs frissen mázolva, festve semmi.
Szal a szokásos körökön túl vagyunk, de nem tudom kellene e statikus.
Nem egy ismerősöm van, aki nem hívott statikust, mert haver/rokon/szomszéd/munkatárs megnézte és szerinte jó, aztán finoman szólva is nem volt jó, mert azóta már 5 milla van az alapban.
Másrészt mennyibe lehet egy ilyen alap vizsgálat vidéken?
Azért egy 20 éves háznál laikusként is látni, ha nincs frissen festve, tökig lambériázva, ha gond van.
Repedések, vizesedés (kívül-belül), dohszag.
De itt vannak a statikus árak, 80-150ezer, attól függ milyen részletességgel kéred. Zónatérképük alapján keress rá a településre, ha nem budapesti vagy Pest m-i vagy:
Nincs lambéria, illetve nem írtam, hogy van pince is és olyan száraz, mint a puskapor.
Frankón vakolva van, és nincs leperegve sehol.
Helyit keress meg.
Az ilyen központi statikus szakvélemények egy kaptafára vannak, és azt is helyi csinálja csak drágábban a központi irányítás miatt.
1-es vagyok
Mivel a Kérdező az árakra volt kíváncsi és nem írt települést, ezért kapta tőlem ezt a linket, irányadónak.
Kérdező!
Én az általad leírt háznál biztos nem fizetnék statikust.
Az a baj, hogy volt kint villanyszerelő, burkoló, ács.
Mindenki ezt mondja, a tulaj is mosolygott rajta, de mondta, hogy jó neki, mindegy, csak menjen akkor mert neki meg kellene a KP.
Igazából én se hívnák, ha nem lett volna ez a környezetemben.
Mindenképp írok majd, hogy mi volt, köszi!
Az mennyire gázos, ha a legtöbb statikus, akit felhívtam, csak szóbeli helyszínbejárást vállal?
Cserébe 20 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!