Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennétek és felújítanátok úgy...

Vennétek és felújítanátok úgy egy lakást, ahol egyedül élnétek majd?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni mit hoz a sors! Én 2007-ben vettem a házam. Akkor ketten laktunk benne a barátnőmmel, majd születtek az ikrek. 3 éve meg szétmentünk és egyedül lakom benne, de eszemben sincs eladni.
2020. júl. 13. 22:26
 12/18 A kérdező kommentje:
hát mindig úgy terveztem, hogy majd a párommal közösen veszek lakást és amit közösen felújítunk. de így egyedül nem tudom :/
2020. júl. 30. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem tudsz?

Venni és felújítani, vagy csak felújítani?

Én mondjuk SOHA nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy a mindenkori lakhatásom, egzisztenciám és annak a színvonala egy másik ember függvénye legyen.

Ha egyedül élek, akkor nyilván egy kicsi de rendezett, ha párban-családban, akkor meg nagyobb. Arányaiban ugyanott vagyunk.

2020. júl. 30. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy vágj bele ha megvan rá a kereted! Az a tied lesz, és ha idővel esetleg szét is mentek, akkor se kerülsz az utcára.
2020. júl. 30. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp. Mások kárából tanulva a közös tulajdonnal csak a baj van XD
2020. aug. 6. 20:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Igazából van már egy lakásom és van megtakarított pénzem, hogy most vegyek még egy lakást és olyat akarok, ami nem felújított, hanem..amit én újítgatok.. csak hát így egyedül..Biztosan nagyobb élmény együtt festegetni, együtt lamináltpadlózni, stb :)
2020. aug. 7. 22:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én lakásom, amit egyedül újítottam fel, 2 szobás, 55 nm-es volt. Ha már van lakásod és van még egy lakásra való megtakarításod, én vennék lakást a helyedben és kiadnán albérletbe.
2020. aug. 8. 07:28
 18/18 A kérdező kommentje:
igen, az a tervem, hogy az egyiket kiadom
2020. aug. 8. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!