Ma volt értékbecslő megnézni a lakást. Mennyi idő mire kiderül a hitel kimenetele?
8!
Nekünk a saját bankunknál van az ügyintéző, tehát nem független. Nyilván azért segít nekünk, mert neki is célja, hogy a bankjánál hitelt vegyünk fel, hiszen Ő azután igen csak jó jutalékot kap.:)
Egyébként nálunk így ingyenes az ügyintézés részéről, ezt az elején már tisztáztuk, akkor mondta, hogy ő megkapja a banktól a kis pénzét, nekünk nem kell külön fizetni neki.:)
Minden eddigi papír a megbeszéltek szerint készült el, mindent át olvastam :)
Én mostanában kezdtem házakat nézni. És több tulajdonos is jónak gondolta azt az elgondolásomat, hogy csak az értékbecslő számai után foglalóznák. Ez kb 2 hét alatt lezajlik, és utána jöhet az ügyvéd.
Azért az elég kellemetlen, ha a bank 30% önrészt kér, nekem van 10 millió kp-m amiből 1 az illetékre félretéve tehát marad 9. És a bank szeirnt nem ér 30-at a ház csak 26-ot, akkor a hiányzó 4 milliót elég problémás lenne előteremteni. Főleg ha kimaxolom az általam meghatározott hitel havi részleteit. De ha kitolom a 20 évet 30-ra még akkor sem férne bele egy 4 milliós személyi hitel 7-8 évre
12 vagyok.
Igen, ez így van. Viszont Mi is azt hittük ilyenkor 20-30% önerő kell rögtön és nem. Jóval kevesebb van nekünk jelenleg bent (amit mi sem értünk) kevesebb, mint 10%. A többi pedig szerződéskötéskor kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!