Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fűthető alapterületbe a...

Fűthető alapterületbe a melléképületben lévő konyha beleszámolható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ház vásárlás közepén vagyunk,CSOK-ot szeretnénk felvenni. Most volt kint az értékbecslő.

Az a lényeg, hogy a ház a térképmásolaton úgy szerepel, hogy van egy alap kocka ház, amihez építettek egy hosszú részt, így a láz L alakú lett. A hozzáépített részben van kialakítva a konyha, és az alap kocka épülből közvetlenül elérhető,össze van nyitva. Tehát közvetlen az átjárás. Az értékbecslő szerint nem fogják a konyhát elfogadni, mert az a térképmásolat szerint a melléképületben van, de a jogaszuk majd elődönti. (köszi...)

Tehát, az a kérdésem, hogy ha közvetlen az átjárás, akkor a melléképületben lévő konyhát figyelembe fogják - e venni?

Remélem érthetően írtam le!

Köszi a válaszokat!

#értékbecslő #Fűthető alapterület
2019. aug. 28. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
"térképmásolat szerint a melléképületben" ez a lényeg. mindegy hogy van átjáró
2019. aug. 28. 15:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár lehet én vagyok buta, de nem értem mit is szerettél volna ezzel mondani...
2019. aug. 28. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én azt a részét nem értem, hogyha egy épületet hozzáépítéssel bővítenek, (akármilyen alakúra) és szerves része a lakótérnek, az milyen alapon melléképület?

Kivéve persze, hogyha annak idején tárolóra, műhelyre, vagy egyéb, lakóépületnek nem minősülő helyiségre kértek és kaptak engedélyt.

2019. aug. 28. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez az, amit én sem tudok hová tenni... Azt sikerült kiderítenem, hogy amikor vették, egy teljesen lepukkant igantalan volt, és kaptak rá jelzálogot. Az alap szituáció akkor is ez volt, csak nagyon rossz állapotban volt a ház. Most gyönyörűen fel van újítva, az utolsó szögig szinte minden ki van cserélve. Nagyon szomorú leszek, ha egy "vonal" miatt utasítják el. :(
2019. aug. 29. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok szakember bocsánat, csak eszembe jutott, hogy meg kellene érdeklődni az önkormányzat építési osztályán, hogy utólag lehet e lakóházbővítésként, lakótérnek minősíttetni.(?)

Persze ezt csak akkor kellene meglépni, ha mégsem fogadják el a konyhát és nektek nagyon tetszik a ház.

2019. aug. 29. 18:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ez nem hülyeség... Bár ez is rengeteg idő, amiből nekünk nem sok van.:( szeptemberben költözni kell, már az új Munkahely is le van fixálva. mindenképpen meg fogjuk venni! Csak lenne mire költeni a CSOK összegét.
2019. aug. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!