Fűthető alapterületbe a melléképületben lévő konyha beleszámolható?
Sziasztok!
Ház vásárlás közepén vagyunk,CSOK-ot szeretnénk felvenni. Most volt kint az értékbecslő.
Az a lényeg, hogy a ház a térképmásolaton úgy szerepel, hogy van egy alap kocka ház, amihez építettek egy hosszú részt, így a láz L alakú lett. A hozzáépített részben van kialakítva a konyha, és az alap kocka épülből közvetlenül elérhető,össze van nyitva. Tehát közvetlen az átjárás. Az értékbecslő szerint nem fogják a konyhát elfogadni, mert az a térképmásolat szerint a melléképületben van, de a jogaszuk majd elődönti. (köszi...)
Tehát, az a kérdésem, hogy ha közvetlen az átjárás, akkor a melléképületben lévő konyhát figyelembe fogják - e venni?
Remélem érthetően írtam le!
Köszi a válaszokat!
Én azt a részét nem értem, hogyha egy épületet hozzáépítéssel bővítenek, (akármilyen alakúra) és szerves része a lakótérnek, az milyen alapon melléképület?
Kivéve persze, hogyha annak idején tárolóra, műhelyre, vagy egyéb, lakóépületnek nem minősülő helyiségre kértek és kaptak engedélyt.
Nem vagyok szakember bocsánat, csak eszembe jutott, hogy meg kellene érdeklődni az önkormányzat építési osztályán, hogy utólag lehet e lakóházbővítésként, lakótérnek minősíttetni.(?)
Persze ezt csak akkor kellene meglépni, ha mégsem fogadják el a konyhát és nektek nagyon tetszik a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!