Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten lehet hajléktalansz...

Budapesten lehet hajléktalanszállón élni, ha van munkahelyem?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 08:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell gazdag párkapcsolat, elég ha van lakása...

Ne legyél már ennyire élhetetlen.

Inkább a tetves csövesek közé mennél, mint egy faszihoz költözz?

Már nekem is gyanús hogy troll..

2020. júl. 1. 16:40
 22/30 A kérdező kommentje:

Úgy keressek párt, hogy "saját lakással rendelkező férfit keresek"? Nevetséges lenne.

Az eddigi exeim közül sincs egyiknek sem saját lakása. Fiatalok vagyunk, miből lenne?

2020. júl. 1. 18:39
 23/30 anonim ***** válasza:
74%
Akkor albérlete bakker
2020. júl. 1. 18:51
 24/30 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond, a bérelt szoba fizetésébe is belepusztulok. Egy garzonlakás sem lenne olcsóbb, akkor sem, ha kétfelé osztanánk.
2020. júl. 1. 21:07
 25/30 anonim ***** válasza:
74%

Az alapvető probléma a gyenge fizetés, ami itt Budapesten semmire se lesz elég. Vagy mellékállást kellene találni, vagy másik munkahelyet, mert eladóként is többet keresnél. Ebből sosem fogsz kijönni és gondolni kell a váratlan kiadásokra is, amire nem tudsz félrerakni.

Hajléktalan szállóra ne is gondolj, mert alapból csak estére engednek be, talán reggel 8-ig lehet ott lenni és hétvégente csövezhetsz az utcán napközben. Másrészt egy szobában vannak vagy tizen, az ágyak egymás mellett, semmit se tudnál aludni és még ki is rabolnának, vagy összeszedsz valami kórságot. Lelkileg sem lehetne ezt az életformát elviselni és csak még jobban lecsúsznál.

Ha mindenképpen szeretnél tanár lenni, akkor még tényleg mehetnél vidékre, ahol ugyanennyi lenne a fizetésed, de a lakhatás olcsóbban jönne ki.

2020. júl. 3. 10:38
 26/30 anonim ***** válasza:
59%
Virágzik az online korrepetálás, nem is kell katásnak lenni a kezdéshez, elég adószámot kérni, és számlaképes is vagy. Amikor van annyi, hogy jobban jönnél ki, ha 25k menne ki csak, akkor tudsz váltani, kutya nem fogja méregetni, hogy mikortól rendszeres tevékenység meg mindenféle mérhetetlen marhaság.
2020. júl. 3. 12:20
 27/30 anonim válasza:
70%

Troll vagy nem troll a kérdező, a probléma igen is létezik, sajnos. Rendkívül alacsony a fizetés egyes szektorokban (főleg állami, mint jelen esetben az oktatás, de nem csak) amiből vidéken is nehezen lehet megélni, Budapesten meg végképp nem, egyedülállóként. Sajnos én is ismerek hasonló helyzetben levőket. Én is csak azt tudom tanácsolni mint a fentiek már:

1. keress másik munkát ami jobban fizet

2. vállalj magánórákat + költözz egy közeli, jó tömegközlekedéssel rendelkező, olcsóbb agglomerációs helyre és az ingázási költséget vagy egy részét tereld a munkáltatódra

2020. júl. 3. 14:45
 28/30 anonim válasza:
Ha szeretnél költözz hozzánk, én és a férjem szívesen látunk. Lenne saját szobád és lakbért se kéne fizess.
2020. júl. 4. 07:47
 29/30 anonim ***** válasza:
82%
#28, csak egy kis ellenszolgáltatás kéne cserébe, mi? :D
2020. júl. 4. 09:38
 30/30 anonim válasza:
Egyedülálló? Hmm képet kérek és megoldjuk xd Nehogy 28asékhoz menj, azok perverzek.
2020. aug. 15. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!