Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten lehet hajléktalansz...

Budapesten lehet hajléktalanszállón élni, ha van munkahelyem?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 08:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
70%

Nekem gyanús ez a kérdés. Egyértelmű hogy soha nem menne csöves szállóra a kérdező (legyen férfi vagy nő).

Szerintem csak hangulatot akart generálni, hátha jön valaki akivel egy jót fröcsöghetnek a kérdés alatt.

Amúgy meg sok ellentmondás van a kérdésben amiből látszik, hogy nincs teljesen képben.

Jó sztori lett volna, de erre még gyúrjál rá.

2020. júl. 1. 10:37
 12/30 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg sok ellentmondás van a kérdésben amiből látszik, hogy nincs teljesen képben."

Pontosan mire gondolsz? Nem tudom igazán, hogy működnek a lakcímes dolgok... A jelenlegi helyemen be vagyok jelentve, hogy legyen állandó címem, de szívességi lakáshasználónak iratott be a tulaj, pedig bérlő vagyok.

2020. júl. 1. 10:40
 13/30 anonim ***** válasza:
25%
Nem akarsz összejönni a tulajjal, vagy valakivel?
2020. júl. 1. 11:27
 14/30 anonim ***** válasza:
52%

13-as

Ha jól tudom ezt már kérdezték elözö kérdeseinél,nem akar semmilyen párkapcsolatot.

2020. júl. 1. 11:39
 15/30 A kérdező kommentje:

Ez az első kérdésem :D

És akarok párkapcsolatot, de mem a pénzéért.

2020. júl. 1. 11:57
 16/30 anonim ***** válasza:
55%
Próbálj újpesten keresni egy olcsóbb albérletet. Nem kéne bérletre költened,ezzel is spórolnál egy cseppet.A magán óra adása nem hülyeség! Akár 3000,-elkérhetsz egy óráért. Ha ügyes vagy majd ajánlanak egymásnak a hozzád járó diákok. Sok sikert!
2020. júl. 1. 12:11
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
Öcsém és emberek képesek halál komolyan válaszolgatni egy nyilvánvaló trollkodásra. Siralmas.
2020. júl. 1. 14:04
 18/30 anonim ***** válasza:
3%
17 miért hiszed azt hogy ez trollkodás? tanárok szarul keresnek, egyedülállóként bp-n elhiszem, hogy ilyenen fontolgatja már az agyát.
2020. júl. 1. 15:18
 19/30 anonim ***** válasza:
44%
Rendben gratulálok hozzá, hogy elhiszed. Sok a birka.
2020. júl. 1. 15:53
 20/30 anonim ***** válasza:
73%
Én is azt javaslom, hogy keress kisebb önkormányzatokat, ahol lehet pályázni lakhatásra is. Egy darabig meghúzod magad ott, összegyűjtesz egy kis pénzt, képzed magad és egy idő után jobb lesz.
2020. júl. 1. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!