Sopronba csak akkor, ha átjársz utána dolgozni a sógorékhoz. Győrbe is maximum akkor, ha az autóiparban dolgozol.
2020. jún. 30. 11:22
4/11 anonim válasza:
Én Győrbe akkor sem mennék, ha ingyen kapnék kacsalábon forgó luxusvillát. Undorító fideszes kerület. És valóban szinte nincs is semmijük az Audin kívül. A város sem valami szép, ráadásul akad puknya bőven. Sopronban az Ausztriába ingázók vagy fogorvosok járnak igazán jól. A közbiztonság jó, de az osztrák határ miatt az árak elszálltak. Maga a város szép, de baromi unalmas néhány nap után.
2020. jún. 30. 13:33
5/11 anonim válasza:
Gyorben fele annyiért kapsz lakást mint Pesten, a keresetek kb ugyanaz.
Tehát szerintem megéri.
2020. jún. 30. 14:59
6/11 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodom, állítólag olcsóbb az élelmiszer Ausztriában, már a vásárlás miatt is megéri.
Az 1-4 válaszolóknak meg mondom, hogy ha eladsz egy pesti saját ingatlant, az árából megélsz, nincs szükség keresetre.
2020. jún. 30. 16:18
7/11 anonim válasza:
Nekem mérnök, fogorvos, nővér meg hasonlóan képzett ismerőseim is vannak akik az elmúlt években költöztek Budapestről Sopronba. Ha a bevételed az osztrákoknál keresed vagy az ide átjárók között vannak a potenciális vendégeid akkor nagyon megéri.
2020. jún. 30. 19:02
8/11 anonim válasza:
6 "állítólag olcsóbb az élelmiszer Ausztriában, már a vásárlás miatt is megéri." Netto baromság 100+ km-eket , órákat utazni bevásárolni. Pár akciós áru olcsóbb, de sajnos csak ennyi.
2020. júl. 1. 06:40
9/11 anonim válasza:
Persze hogy megèri, olcsóbb az ingatlan, ès ugyanannyit lehet keresni,mint Budapesten.Illetve nincs annyi dalit, mint a fôvàrosban.
2020. júl. 1. 17:26
10/11 anonim válasza:
8: Mindenkinek egyedi igényei vannak, amiket én fogyasztok, azoknak egy része 35-40%-ába kerül Ausztriában. Ami meg itthon olcsóbb, azt itthon veszem meg.
Nyilván Budapestről nem éri meg oda ingázni 1 heti élelmiszerért, nyáron meg is romlik az úton, de Győrből megérheti, Sopronból pedig egyértelmű.
Az ingatlancsere pedig határozottan nyereséges, 25-30 évi megélhetésedet fedezi a nyereség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!