Egernek melyik része szép és csendesebb lakhatás szempontjából?
A sógornőmék Egerben a Vár alatt, a Dobó Istvánutcában laknak. Az utcában rengeteg a turista, viszont autóforgalom és parkolás nem engedélyezett, csak az ott lakók mehetnek be autóval arra a részre, ha a házuk udvarán megoldható a parkolás. Ha bemész a ház kapuján, egy olyan udvarra érsz, ahol olyan érzeted van, mintha egy kolostorba érkeztél volna.
Halálos csend, hűvös nyugalom, mintha megállt volna az idő.
Erre 1 emeletes házak vannak, a lakások nagyok, a falak vastagok,
jellemzően 4 lakásos épületek. Gyanítom,hogy ez Eger legdrágább része.
Ha írnál, hogy kb. mennyiért szeretnél lakást venni, könnyebb lenne a megválaszolás. Amit az első írt, azt kb. 50-60 millió alatt nem kapod meg (és még lehet keveset mondtam).
Ha házat szeretnél venni, akkor a Csákó város részt ajánlanám, talán az van ebben a túlárazott városban a legjobb áron, és mellette még nagyon csendes és nyugodt, a hátránya, hogy messze van a belvárostól.
Ha lakást, akkor viszont abban nem nagyon tudok segíteni, nagyon sok lakótelep van Egerben.
1-es vagyok
A kérdés így hangzott,
"Egernek melyik része szép és csendesebb lakhatás szempontjából?"
Erre úgy gondolom korrektül válaszoltam.
Abban igaza van a 2-nek, hogyha venni akarsz, akkor fontos lenne az anyagi keret meghatározása, mert így a kérdés alapján csak Eger "szép és csendes" részeiről kaphatsz véleményeket, ártól függetlenül, ahogy én is tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!