Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egernek melyik része szép és...

Egernek melyik része szép és csendesebb lakhatás szempontjából?

Figyelt kérdés

2020. jún. 30. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

A sógornőmék Egerben a Vár alatt, a Dobó Istvánutcában laknak. Az utcában rengeteg a turista, viszont autóforgalom és parkolás nem engedélyezett, csak az ott lakók mehetnek be autóval arra a részre, ha a házuk udvarán megoldható a parkolás. Ha bemész a ház kapuján, egy olyan udvarra érsz, ahol olyan érzeted van, mintha egy kolostorba érkeztél volna.

Halálos csend, hűvös nyugalom, mintha megállt volna az idő.

Erre 1 emeletes házak vannak, a lakások nagyok, a falak vastagok,

jellemzően 4 lakásos épületek. Gyanítom,hogy ez Eger legdrágább része.

2020. jún. 30. 08:22
 2/8 anonim válasza:

Ha írnál, hogy kb. mennyiért szeretnél lakást venni, könnyebb lenne a megválaszolás. Amit az első írt, azt kb. 50-60 millió alatt nem kapod meg (és még lehet keveset mondtam).

Ha házat szeretnél venni, akkor a Csákó város részt ajánlanám, talán az van ebben a túlárazott városban a legjobb áron, és mellette még nagyon csendes és nyugodt, a hátránya, hogy messze van a belvárostól.

Ha lakást, akkor viszont abban nem nagyon tudok segíteni, nagyon sok lakótelep van Egerben.

2020. jún. 30. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
73%

1-es vagyok

A kérdés így hangzott,

"Egernek melyik része szép és csendesebb lakhatás szempontjából?"

Erre úgy gondolom korrektül válaszoltam.

Abban igaza van a 2-nek, hogyha venni akarsz, akkor fontos lenne az anyagi keret meghatározása, mert így a kérdés alapján csak Eger "szép és csendes" részeiről kaphatsz véleményeket, ártól függetlenül, ahogy én is tettem.

2020. jún. 30. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A Hajdúhegy és az Almagyar-Domb az ún. elit negyed, de a Pásztorvölgyben is vannak szép, csendes utcák.
2020. jún. 30. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Hajdúhegyen laktunk albiban a fősulis években, az nagyon cuki kis családias, szinte vidéki környezet, szép, rendezett házakkal, madárcsicsergéssel, friss levegővel, sok zölddel. Én tuti ott próbálnék házat venni, ha Egerbe költöznénk.
2020. jún. 30. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Még azt sem tudjuk, hogy házat, vagy lakást akarsz venni Kérdező!
2020. jún. 30. 10:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Ház és max. 30M. De igazából a 4.válaszhoz hasonlókat vártam.
2020. jún. 30. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
A Lajosváros is egész kellemes, ha nem a négysávoshoz közel laksz.
2020. jún. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!