Budapest belvárosában ez a lakás 1 szobás még csak nem is nagy és 120 millió az ára ami Pest megyében vagy Budapest más részein komplett luxus családi házat lehet már kapni nagy kerttel. [link]
Szerintem a lokáció és a műemlék jelleg miatt van ez az árazás, de azért majdnem 2 milliós négyzetméterár még felkapottabb nyugati városokban is a vicc kategória, úgyhogy sok sikert az eladónak.
2020. jún. 27. 14:16
2/27 anonim válasza:
Mert valójában nem is akarják eladni ;) inkább 40 az a 67nm, csak a galériát pluszba számolták.
2020. jún. 27. 14:45
3/27 anonim válasza:
Légy nyugodt, el fogják adni! Ha nem 120-ért, akkor 110-ért.
Lehet megveszi egy ügyvéd irodának, vagy egy orvos rendelőnek, mert a szakmai presztízsét emeli Budapest Belvárosának legelitebb házában levő irodája vagy rendelője.
Egyébként ez egy eléggé reális kalkulátor, én szoktam használni:
Amit linkeltem, az budapesti lakásokra értendő, a vidéki házaknál nem reális, mert egybemossa a környékbeli 2 milliós vályogházak árával és átlagot von.
2020. jún. 27. 15:29
5/27 anonim válasza:
3: Nem fogják. Kivéreztetik az airbnb-s piacot, százával kerülnek eladósorba a hasonló garzonlakások.
2020. jún. 27. 15:32
6/27 anonim válasza:
Ne haragudj, de te valami vidéki vagy és nem ismered az épületet?
Itt nem a lakást kell megfizetned, mert ez Csepelen, vagy Kőbányán 20 millió lenne, hanem a helyet. A belvárosi m2 árak 1 milliótól mennek felfelé és ez a Belváros egyik kiemelt műemlék épülete, a legcentrumabb centrumban.
De tiszteletben tartom, hogy neked ez a véleményed, ezért nem vitatkozom. Sajnos nem én árulom, hogy bárkit is meg akarjak győzni.:(
2020. jún. 27. 15:39
7/27 A kérdező kommentje:
Csak azért mert műemlék ebben lehet valami. De inkább vesz ennyiért egy luxus 300 nm családi házat saját kerttel medencével közvetlen Pest mellett is akár de Pest egyes részein is és az sokkal jobb mint egy 60 nm kis lyuk hiába műemlék. Ezért nem értem az ingatlanosokat mert akár műemlék lakás akár nem 120 millió és még csak nem is nagy és luxus lakás.
2020. jún. 27. 15:46
8/27 xswerdy válasza:
nem tudom, a galéria benne van-e a 67 nm-ben, de borzasztó nyomasztó. Lent sincs egy normál belmagasság, meg fent sincs. Első dolog a galériát lebontani. Kérdés, hogy ami marad, az mennyit ér. Igen, errefelé millió körül indul a nm ár, de ez miért lenne majdnem kétszer annyi? Szerintem ne vedd meg.
2020. jún. 27. 15:58
9/27 anonim válasza:
6: Szerintem te nem tudod, hogy miről van szó. Csak éppen az volt az őrület, hogy a 100+ m2-es polgári lakásokat feldarabolták rövid távú kiadásra spekulálva. Ezek a lukak senkinek sem fognak kelleni, még itt se, gyanítom hogy a 67 m2 is a galériával együtt jön össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!