Szerintetek mennyire igaz az,hogy ha van egy kertes házad (kocka,paraszt,emeletes) akkor mindig kell valamit felújítanod vagy csináltatnod a telkeden belül ?
10-es, ezek a problémák lakásban is mind meglehetnek, de ha ezek 10-15 éven belül jelentkznek, akkor ott barlangi módon élnek és nem vigyáznak semmire. :)
Az én lakásomban 5 éve élek, előtte 3 évvel újította fel az előző tulaj. Én egy festést csináltam beköltözéskor. Még semmit nem kellett cserélni és megjavítani és ahogy látom a romlás mértékét, még vagy 10-15 évig nem is kell.
A kérdés nem a lakásokról szólt, hanem KERTES házakról.
Amúgy ahol 15 évig nem kell újra festeni semmit, ott szerintem nem is laknak... :D
"felújítanod vagy csináltatnod a telkeden belül"
Vagy megcsinálni saját magad: hólapátolás, gazolás, fűnyírás, lehullott levelek összesöprése, ültetés - előtte ásás, gyümölcsszedés, stb., valami mindig van. Volt olyan rokonom, aki azért költözött el kertes házból, mert elege lett ezekből.
"Amit a 9-10 írt az ugyan úgy meg van lakásban is. Vagy egy lakast sose kell festeni? Nem romlik el kapcsoló?"
De igen. És? A kérdező házról érdeklődik, tehát minden, ami egy lakásra vonatkozik, az is válasz a kérdésére + ami csak a házakra vonatkozik (pl. beázik a tető, ki kell cserélni az ereszcsatornát, csőtörést kell javítani a kertben, gondozni kell a kertet, kerítést kell festeni, stb.).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!