Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Fiatalok hasonló szituációban....

Fiatalok hasonló szituációban. Mik a terveitek?

Figyelt kérdés

Ingatlan vásárlás előtt állunk, de már hónapok óta döbbenten vesszük észre, hogy az általunk elfogadható árért (max 30M Ft), csakis lepukkant, erősen felújításra váró, vagy vályog és/vagy pala tetős házakat lehet venni.

Az is elég fura, hogy a lakás árak = családi ház árak. Pedig szerintem értékben ég és föld a különbség...

Erősen elgondolkoztam, hogy a családommal külföldre költözök, mert ha már albérletbe tudunk csak menni, az legalább ne egy ilyen országban legyen...

2020. jún. 3. 07:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyennel pl mi a gondod?

[link]

Ez volt a második, az 511 db-ból, amikor beállítottam a keresőt.

(Nem néztem végig)

10 perc Budapest, a bútorokat, kacatokat ne nézd, az magánügy!

2020. jún. 3. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Lejjebb kell adni az elhelyezledésből, ha a házzal szembeni elvárásokból nem tudtok
2020. jún. 3. 10:54
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
2: A tömegközlekedést a munkahely köteles fizetni.
2020. jún. 3. 17:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

11: No igen, és ez nem is egy kezdő ház, hanem egy komplett családnak való.

Szerintem fiataloknak, 1 vagy 2 főnek nem is kellene ilyet venni, pénznyelő, fölösleges.

2020. jún. 3. 17:23
 15/20 anonim ***** válasza:
10%

9: De hát vannak már gyerekek?

A kérdésből az látszik, hogy egyedül vagy vagy egy friss kapcsolatban.

2 gyerekre méretezett ház majd 10 év múlva lesz aktuális, ha ott tartotok. Addig teljesen fölösleges fenntartani akkorát, milliókat dobsz ki fölöslegesen a karbantartásra és rezsire.

Honnan tudod, hogy egyáltalán termékenyek vagytok, vagy sikerül-e a gyerek?

2020. jún. 3. 17:26
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

11-es vagyok

Azért állítottam így a keresőt, mert a Kérdező 2 gyerekről beszélt és 70 m2 feletti házról. Miközben kesergett, hogy itt a Balkánon csak düledező vályogokat kapni 2 órányira is Budapesttől, bezzeg külföld...

Nagyjából 2 éve nézegetem családi ügyből kifolyólag az ingatlanokat és tudtam, hogy nincs igaza. Millió van, csak ugye foglalkozni kell a témával.

2020. jún. 3. 17:44
 17/20 A kérdező kommentje:
15: onnan tudom, hogy termékenyek vagyunk, hogy van gyerek.
2020. jún. 4. 08:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben? El sem tudod képzelni, milyen jó helyzetben vagy...

Egyedülálló, 26 éves nő vagyok, mesterdiplomás tanárként dolgozom. Nettó 140 ezer a fizetésem, szüleim semmiben nem segítettek, albérletben élek (mármint egy bérlet szobában idegen lakótársakkal) és még így is alig tudok megélni a fizetésemből. Úgyhogy szerintem légy nagyon hálás a jó sorsodért.

2020. jún. 5. 11:04
 19/20 anonim válasza:
100%
Mennyi ebből a 30 millióból az önerő?
2020. jún. 5. 15:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
azért az a szigetszentmiklósi amit valaki linkelt nem egy vályog putri. sárga busz fél óra alatt bent van kelenföldön.
2020. jún. 5. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!