Lehet-e ennyit alkudni?
Kinéztünk egy házikót egy Bács megyei kis faluban. 13,8 millióra tartják. Azt tudni kell hogy egy parasztház, de nagyon szépen fel van újjítva. De hozzá értő ismerősök szerint is, a majd 14 millió itteni viszonylatban sok érte.
A másik helyzet pedig az, hogy valószínű 11 max 11,5 millió amit házvásárlásra tudunk majd költeni.
Érdemes ajánlanunk rá 11 milliót, vagy gáz lenne ezt megpróbálni?
Elmesélném neked, hogy a kislányomék hogyan vásároltak autót. Kinéztek egy használt, 9 millióra meghirdetett Mercedes-t, és megkértek, vigyem el őket, megnézni az autót. Az autó egy Mercedes szalonban volt, ahol persze szebbnél szebb új autók is ki voltak állítva. Erre már rögtön nem tetszett nekik annyira a kinézett autó. Elkezdték a többi kocsit is nézegetni, jött az eladó, és mutatta az egyik gyönyörű autót, hogy ez most alkalmi vétel, mert bemutató szalon autó, van benne 46 Km már, és ezért le van árazva 22 millióról 18 millióra. (Összesen volt nekik 9,5 milliójuk autóvásárlásra...) Én már sétáltam volna tovább, de a vejem, meg a lányom elkezdtek alkudozni. (Ezek nem normálisok, gondoltam magamban.) De az eladó elkezdte csökkenteni az árat, 17 millió, 16 millió, végül legnagyobb meglepetésemre, leengedte már 11 millióra. Erre a kislányom: na mégis, mennyi lenne a legalja? (Hát ez már a pofátlanság legteteje, gondoltam magamban. Mindjárt itt hagyom őket.) A szerencsétlen eladó azt mondta, szól az autószalon tulajdonosának, mert ő már ennél több kedvezményt nem tud ajánlani. Jött a tulaj, meghallgatta az eladót, hogy 18-ról 11 millióra már leengedte az árat, végignézett ezen a két pofátlanon, gondolkozott egy kicsit, aztán megszólalt: 9,5 millióért oda tudom adni, megfelel? (Bakker, ilyen nincs, ez belelátott a zsebükbe...) Persze megfelelt az ár.
Szóval nem azt akarom mondani, hogy Te is ilyen pofátlan legyél, de nyugodtan alkudhatsz a házra, vagy akár megmondhatod az eladónak, nagyon tetszik nektek az ingatlan, de sajnos csak ennyi, (11 millió) pénzetek van rá.
Talán 13 ig engednének.Ők már rég eldöntötték mi a végső ár .
Csak nyerhettek,ha alkudoztok.
Egyezkedni kell,a fent maradót hogy tudnátok kiegyenlíteni.
2 es ennél az autónál valami stikli van . Ilyen könnyen nem szállnak alá a milliók,ennyi km rel
Ez egy sérült autó lehet,amit nagyon szépen helye hoztak.
A szakértők nagyon jól tudják miket kell nézni,hogy a túrpiddágh kiderüljön.
Hagyjátok, kettes csak mesél, nem volt ő még autószalonban sem soha...
Kérdező, én személy szerint pofátlannak tartanám, aki 25%-ot akarna alkudni. Mondjuk én reális áron hirdetek mindent. Ettől függetlenül egy próbát megér. Nem ismerjük a körülményeket. Lehet, hogy 13.8 az ára de a valóságban jóval kevesebbért mennek a házak arra és ő is csak bepróbálkozott a magasabb árral, hátha
A kettes vagyok :))) A sok hitetlenkedőnek üzenem, a történet igaz, nem is olyan régi, 2018-as a sztori. Tehát az autó még ma is meg van:) Lehet, hogy túl fiatalok vagytok még gyerekek, és ezért hihetetlen nektek az eset. Pedig tudnék még néhány csuda dolgot mesélni, amit láttam-átéltem az életem folyamán:))) Akár ilyen autó vásárlás-eladást is. A fénykorában sokat jártam a nagybani autópiacra, hát történtek ott érdekes, ennél cifrább dolgok :))) Az ötös kollégának linkelek egy friss képet a kocsiról:)
Hitetlenkedők???
Itt senki sem hitetlenkedik, hiszen teljesen szokásos és hétköznapi esetről van szó, amikor egy 22 milliós Mercit leáraznak 18 millióra, majd 9 millióért odaadják az autószalonban az első betévedő kiscsajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!