Panel házban nagyon behallatszik a szemétledobó zaja szomszédos lakásnál?
Figyelt kérdés
Gondolom 8-9-10. emeleten ez nem gond, de alatta minden egyes szinttel nő a ledobott tárgyak gyakorisága.2020. máj. 23. 13:09
2/20 A kérdező kommentje:
Mi?
2020. máj. 23. 19:42
3/20 anonim válasza:
Ha nem mellette vagy közvetlenül, hanem sréhen. Pl. 4-en vagytok egy emeleten.
4/20 A kérdező kommentje:
ez a lakás mellette van közvetlen. Olyan fajta panel, ahol 4en vannak egy szinten, 2 lakás a lépcső mellett 2 a szemétledobós rész mellett.
2020. máj. 24. 07:56
5/20 anonim válasza:
Igen pont ilyenre gondoltam. Mi srehen laktunk nem hallatszott be zaj. Sajnos a mellette lévőt nem tudom.
7/20 A kérdező kommentje:
Igen. 4. emelet, szóval 24 ember szemetét kéne hallgatnom, ahúgy zúdul lefelé.. Van ajtó is a szemétledobónál, nem tudom mennyit fog fel a zajból, meg kérdéses, hogy becsukják-e a szomszédok.
2020. máj. 24. 10:08
8/20 anonim válasza:
Viszont jobb helyen van mint egy magas emeleti, ezt ne felejtsd el. Amíg ledobja a szemetet, gondolom nem csukja be, mert be sem fér az ember. Csak kinyitja, ledobja és utána csukja be. Jó esetben.
9/20 A kérdező kommentje:
mármint úgy értem, hogy az én szomszédom. Ő ledobja azt nem hallanám, de ha nyitva hagyja az ajtót, akkor addig jobban hallanám a fentről lezúduló szemetet
2020. máj. 24. 12:57
10/20 anonim válasza:
Lehet, hogy félreértem. Melletted lenne a ledobo közvetlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!