Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Honnan tudom meg, hogy az...

Honnan tudom meg, hogy az ingatlanon lévő félig felépített ház engedélyei rendben vannak-e?

Figyelt kérdés
Eléggé laikus vagyok a témában, szeretnék egy telket venni amin egy 20 éve elkezdett ház van, nyilván vagy újraépíteném vagy befejezném, ez egy pici 20-30nm közötti valami, csak nem akarom hogy gond legyen az engedélyekkel.
2020. máj. 11. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el a keruleti vagy varosi, vagy a teruletel foglalkozo epitesi irdoba es kerdezd meg h az aktualis telekre mi epitheto, vagy hivd fel oket.
2020. máj. 11. 23:08
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Adásvételkor a tulajdonost megkéred, hogy mutassa be őket.
2020. máj. 12. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzat építési osztály, földhivatal.
2020. máj. 12. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha lakóövezeti, vagy üdülőövezeti a telek és ha engedéllyel is készült az a valami 20 évvel ezelőtt, akkor is lejárt már, mert nem lett befejezve. Teljesen felesleges az engedélye miatt kutakodni, elölről kell kezdeni mindent.

Ha nem lakó vagy üdülőövezeti, hanem zártkert, vagy mezőgazdasági terület, akkor azon építhető gazdasági épület általában ebben a nagyságban és a kutya nem foglalkozik vele.

De valóban a helyi önkormányzatnál érdeklődj!

2020. máj. 12. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
30m2-et te háznak nevezel? Az max. szerszám / bicikli tárolónak jó, vagy max. garázsnak.
2020. máj. 12. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!