Terjesztgetik a rémhíreket itt, hogy csökkenni fognak az árak. És mi van ha én nem adom el olcsóbban? Akkor mit csinálnak?
És ha mondjuk mi eladók országosan összefogunk, hogy nem adjuk el olcsóbban, sőt még növekedni fognak az árak, úgy mint eddig, akkor mégis mit tudnak a vevők csinálni? Hajléktalanok lesznek? :D Jó szórakozást hozzá.
Miért hiszi mindenki, hogy csökkenhet bármennyit is az ingatlanok ára, amikor ezt csak mi döntjük el? Növelhetünk is!
Szóval megkeresed a sokezer eladó ingatlan tulajdonosát és mindenkit meggyőzöl, hogy ne csökkentsen árat, hogy jól kitoljon a vásárolni szándékozókkal? Remek ötlet, hajrá. :D
De azért azt remélem tudod, hogy aki eladó, az sok esetben vevő is egyben, szóval lehet nehéz lesz meggyőznöd ezt a réteget. :D
Egyszer már válaszoltam, de most újra reagálnék.
"És mi van ha én nem adom el olcsóbban? Akkor mit csinálnak?"
Attól függ, hogy mi történik, ha nem adod el olcsóbban. Ha nem adod el, mert senki sem veszi meg (ez történik jó eséllyel), akkor te meg sem jelensz a statisztikában. Ha eladod, akkor pedig te leszel az a statisztikai kivétel, ami felfelé viszi az átlagot.
Az ingatlanár arra vonatkozik, ha van adásvétel. Teljesen mindegy, hogy hányan áruljátok olyan drágán, amit nem vesznek meg. Csak az számít ami el is kel (azok pedig a csökkentett árúak lesznek).
A kedves kérdezőnek üzenem, hogy nagyon buta. Nem érti a kapitalizmust, nem érti a rendszert, amiben él. Ha kedves kérdező, te ötvenmilliót kérsz a hülye lakásodért, de a szomszédod 25 millióért árulja a sajátját, szerinted mégis kiét fogják megvenni? Persze, hogy a szomszédodét, még ha az putrisabb is. Felújítani így is megéri azt, mint a tiedet.
Ismerem a történeted. Alig vártad, hogy meghaljon az xy családtagod, hogy megörököld a káposztaszagú földszinti lakását, hogy majd te azon meggazdagszol. El kell szomorítsalak, nem te diktálod a feltételeket. Hanem a vevők. Ki az a hülye, aki megvenne egy túlárazott lakást, amikor olcsóbban is vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!