Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Roma szomszéddal kevesebbet...

Roma szomszéddal kevesebbet ér a lakásom?

Figyelt kérdés
Egy bérházat vásároltam két éve. Figyeltem a környékre, szerencsére egy nagyon jó lakóközösség alakult ki. Nemrég meghalt a szomszéd bácsi, és a helyére egy roma pár költözött. Nem hangosak, rendesek, de az alsó szintre is beköltözött tavaly egy szintén roma pár. Ez befolyásolhatja az ignatlan értékét? Akkor is, ha nincs hangoskodás? Érdemes lenne még most eladnom?
2020. máj. 10. 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, egyértelműen.
2020. máj. 10. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam konkrétan 1 fillért nem érne, mert nem költöznék cigányok közé, még ha nekem fizetnének akkor sem.

Ahova egy beteszi a lábát, idővel jön a többi is.

2020. máj. 10. 14:54
 3/10 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Menekülj amíg lehet.
2020. máj. 10. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Egy egész bérházat vásároltál?? Hány lakás van benne?

Amúgy igen, a szomszédság értékcsökkentő tényező lehet.

2020. máj. 10. 15:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. máj. 10. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Megprobalhatod eladni, de ha megtudjak h roma a szomszed sokan elallnak majd a veteltol.
2020. máj. 10. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Alul-oldalt cigány szomszédsággal csak cigánynak fogod tudni eladni. Azok meg csak nagyon nyomott áron vesznek 1-2 milliós ingatlanokat.
2020. máj. 10. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Eladni se lenne könnyű, sőt, szerintem még nehezebb lenne mint bérbe adni.

Ha lakást vásárolok sokkal jobban megnézem miért adok ki sok-sok milliót,és hová telepszem le hosszabb időre.

Ha albérletbe megyek onnan bármikor elmehetek, sok bérlő csak ideig-óráig lakja a lakást, saját otthonra törekszik.

Hogy érted azt,hogy bérházat vásároltál?Ha szomszéd-alsó szint másé, akkor "csak" lakást vettél, nem?

Egyébként ha albérlőként laknak a romák a lakásban és rendesen fizetnek, nem lesz velük nagyobb gond mint bárki mással.

Az a baj,.hogy bárhol veszel az esélyed megvan rá,hogy rossz szomszéd/alattad/fölötted lakó költözik be. Ha a mostani jó, jöhet a helyére holnap rossz.

A gyerekemék 1 éve költöztek be a lakásukba, két szomszéd van, mindkét lakásban albérlők laknak. Már többedikek amióta ott laknak, pedig az egyik legszuperebb kerület.

2020. máj. 10. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7. vicc... ingatlan címszó alatt...

[link]

😂😂😂

2020. máj. 10. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem érnem nekem,főleg ahol 1 van utána lesz több is
2020. máj. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!