Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Madárhegyi lakosok, szeretitek...

Madárhegyi lakosok, szeretitek a környéket? Milyen ott elni?

Figyelt kérdés
Vannak kisgyerekes családok? milyen az infrastruktúra, közlekedés, hangulat. Milyenek a Cordias lakások? Nincs velük műszaki probléma? Vásárlás előtt állunk, kisgyerekes család vagyunk, minden információt szívesen fogadunk!

2020. máj. 8. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltatok már ott? Tavaly én is gondolkoztam rajta, de méregdrága és rettenetesen beépült. A Cordia még a megbízhatóbb beruházók közé tartozik, de úgy tudom, hogy a jelenlegi projekteknél elég nagy csúszások várhatók.
2020. máj. 8. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
elkeszuletlen projektet ne vegyel, szerintem, ha meg elkeszult menj oda es nezelodj, alaposan, pl azt teszteld athallatszik e a zaj szomszedbol meg h a kivitelezo elcseszett e dolgokat.
2020. máj. 8. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:

A cordiás telep nagyon sűrűnek tűnik nekem.

sőt már az árok "zöld" oldalán is közműveznek, és viszik az utat fel, szóval az is be lesz építve, 5-10 éven keresztül por és zaj.

Tömegközlekedés gazdagréten van ha felmászol a dombon, vagy ha lesétálsz az 1-es útig.

akkor már inkább a sasad ligetet nézném az emberibb léptékű, és most készülnek az utolsó tömbök ha jól láttam.

2020. máj. 10. 00:40
 4/11 anonim ***** válasza:
2-es :elkészületlent ne vegyél? Már a tervezőasztalról meg vannak véve a lakások,nem?? Ezt mégis hogy lehet kivitelezni?
2020. máj. 10. 13:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Kopaszi-gát környéke is, de brutálisan drágák a lakások. Néztünk mi is újépítésűt, végül nem amellett döntöttünk. Bár ha CSOK-ra jogosultak vagytok más a helyzet, mi nem számolhattunk ezzel.
2020. máj. 10. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
4: Ez már rég nem igaz. Amikor pörgés van, akkor igen, de amikor leáll a piac akkor a tőkeerős projekteknél utólag is van értékesítés. Mármint a használatbavételi engedély után...
2020. máj. 10. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
a mostani bedöntött gazdasági helyzetben csak létező, már megépült lakást szabad venni. Tele lesz a város gödrökkel és betontorzókkal a félbemaradt építkezések miatt.
2020. máj. 11. 07:14
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Tavaly vettünk egy lakást 35 millióért. Kettőt hirdetnek az épületben uolyat,közel 50 millióért. És elkel. Ennyit az áresésről....
2020. máj. 11. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8: Persze és láttad is az adásvételi szerződést az általad írt vételárral.
2020. máj. 11. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem,nem láttam,de biztos nem adta oda 35-ért.
2020. máj. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!