Mindig is nagy üveg felületű nappalit képzeltem el, erre most, hogy valóra válik az álmunk kiderült, hogy Páromnak nem tetszik. Egyikünk sem akar engedni, mit csináljak? Nektek lett nagy ablak? Széles ablakpárkány? Szeretitek?
Váljatok el.
Képtelenség úgy élni, ha nem akkora felületű az üveg a nappalinkban, amekkorát szeretnénk. Ebben nem lehet és nem is érdemes kompromisszumot kötni.
A 8-as nagyjából leírta, amiket én is akartam.
A nagy üvegfelületet (a pucolástól most eltekintve) törhetetlen üvegből kell csinálni, részben a felületi feszültség, másrészt a betörők miatt.
Egy egész falnyi ebből egy vagyon.
Utána jön a meleg, az árnyékolás, a klíma, télen a hideg.
Ez megint egy másik vagyon.
Valóban nagyon dekoratív, de nagyon nem praktikus.
A makacsságát a párodnak a változtatás ellen (2 ablak egybe, nagyobb ablak, hosszabb ablak stb) csak azzal tudom magyarázni, hogy rühelli a rumlit és amihez nem okvetlenül kell hozzányúlni, azt nem bolygatná.
Nekünk mindkettőnknek ez tetszene, de mi sajnos nem tudjuk megvalósítani. Nem is értem a párod, hogy miért nem tetszik neki.
Szóval szerintem az okok mentén kezdjetek el beszélgetni a dologról és hogy miért nem, hogy lehetne azt a problémáját áthidalni, esetleg arra valamilyen kompromisszumos megoldást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!