Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti laknátok ilyen helyen?

Ti laknátok ilyen helyen?

Figyelt kérdés

Egy jól karbantartott telken lévő kb. 120 négyzetméteres, 2 szintes igényes családi házról lenne szó, amely viszonylag ritkán lakott, erdős területen található.

Az ingatlanhoz vezető út aszfaltozott (igaz, helyenként kátyús), de közvilágítás nincs, a lakóház a város szélétől kb 1,5 kilométerre található.

Egy szomszéd van csupán, ő kb 200 méterre lakik a kiszemelt házunktól, a többi "szomszéd" az erdő, illetve egy elhagyatott, romos tanyasi ház található még az erdőben, az ingatlanunktól kb 150 méterre.

Nagyon szép ez az ingatlan, viszont este irtózatosan sötét van, az utcai közvilágítás hiánya miatt.

Ti meg mernétek venni ezt a házat?

Nem félnétek a betörőktől, tolvajoktól?

Hogyan védnétek meg az ingatlant?

Milyen biztonsági berendezést telepítenétek?

2020. ápr. 27. 20:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire csábítónak tűnik, mert mindig is ilyenre vágytam, viszont eddig egész életemben városi kertvárosi részen laktam, szóval nem tudom, hogy bevállalnám-e, mert lehet nem tudnám megszokni.

Mindenesetre, ha bevállalnám, rakatnék magas kerítést, és minden bizonnyal riasztót is, lehet kamerát is. Mármint jó, persze, bármilyen házba betörhetnek, nem csak abba, ami kint van a fenében, viszont valamennyire megnövelheti az esélyt az, hogy a környéken nem nagyon van más ház, nem nagyon vannak emberek. Illetve mindenképp raknék az udvarba előre-hátra lámpákat, mert nem érezném komfortosnak azt, hogy koromsötét van mindenhol, és nincs lámpa, amit felkapcsolhatnák.

2020. jún. 4. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!