Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Elkezdőtött már az ingatlan...

Elkezdőtött már az ingatlan árak csökkenése?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9: A KSH adatok gondolom pont a tényleges (kialkudott) árakra vonatkoznak, ami ugye nagyon nem egyenlő azokkal, amik a hirdetésekben szerepelnek. Ez már nem firkászat. A firkászat ez:

[link]

2020. ápr. 14. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

#11 tudom, hogy maga felé húz a keze a cikkírónak, de mégis azt tartom reálisnak...

Most néztem, a 2008-2009-es válság idején nem hogy lementek az árak, hanem 2009-ben duplájára felmentek, és csak 2010 nyara felé kezdtek el zuhanni.

Ami azt jelenti, ha most is az akkori trend lesz, akkor - talán - 2-3 év múlva zuhan annyit az ár, hogy a mostani forinton megérné megvenni. Kérdés az, akkorra mennyit fog érni a forintunk...

De én inkább azt hiszem el, hogy ha mesterségesen nem lesz ez elnyújtva még 1 évig is akár, akkor szépen lassan kimerészkednek az emberek, és vásárolni is fognak. Nem a munka nélkül maradtak, természetesen. Aki már tervezte, de kivárt, na ők fognak. És ha beindul a gépezet, akkor megy megint az árharc.

Nem igazán tudom elhinni, hogy teszem azt a 250 ezres m2 árból 1 éven belül 150 ezres legyen. Kizárt.

2020. ápr. 14. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt sem tudta senki elhinni még pár éve,

hogy a tízenmilliókért árult paneleket pár év múlva 40-70 milliókért fogják árusítani!

2020. ápr. 15. 10:38
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
Most a családi házak ára fog felmenni, lassan rájönnek az emberek, hogy a panel szar.
2020. ápr. 15. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
14: Erről az árszintről nem fog felfelé menni semmi sem. Legalábbis pár évig. A panel nem a legjobb, de a 100m+ áron árult, felújítandó, 60 éves, két generációs, 400m2-es házaknál még mindig jobb.
2020. ápr. 15. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!