Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vennék egy lakást, érdemes...

Vennék egy lakást, érdemes még várnom 1-2 hónapot mert akkor bagóért fogják árulni a lakásokat?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 12:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Budapesten az airbnbnek sztem vagy 2 évre vége. Nagy hitelfelvételi láznak sztem dettó vége. Ha nem is bagóért, de sztem egy 20 százalékkal kevesebbért simán lehet majd venni egy év múlva.
2020. ápr. 4. 08:44
 22/35 anonim ***** válasza:
51%

Kormányinfó: Jelenleg, NAPI(!) 40ezren kerülnek utcára, mert megszűnt az állásuk.

Ebből viszont egyenesen az következik, hogy olyan árzuhanás lesz a lakáspiacon, ami szinte megjósolhatatlan.

2020. ápr. 4. 19:35
 23/35 anonim ***** válasza:

22: Ezért is lepte el a netet az ingatlanos hurráoptimizmus, nulla információértékkel, mondjuk nem értem, ettől még nem lesz pénze a vevőknek.

[link]

2020. ápr. 4. 19:41
 24/35 anonim ***** válasza:
#22 sikeres volt a pánikkeltés... Itthon ezerrel nyomatja a média minden féle forrás igénybevételével a vírust, nem csodálom hogy besokkalt az ország.
2020. ápr. 4. 19:52
 25/35 anonim ***** válasza:

24: Be bizony, de csak az ostoba emberektől:

[link]

[link]

[link]

2020. ápr. 4. 19:55
 26/35 anonim ***** válasza:

21: 2 évre? Miért?

A vendégkör egyelőre csak az áprilisi foglalásokat törölte, májustól sok lakás be van foglalva az egész évre.

A gazdák pedig van, aki 1, max. 2 hónap szünetre számítanak.

2020. ápr. 4. 20:52
 27/35 anonim ***** válasza:

26: És mivel fognak utazni a vendégek? Mert pl. légiközlekedés egyhamar nem lesz. Egyébként ne hetekben gondolkodj...

[link]

2020. ápr. 4. 20:58
 28/35 anonim ***** válasza:

59%-os!

Neked "igen speciális" a gondolkozásmódod.

...és akkor most nagyon finom voltam!

2020. ápr. 5. 08:27
 29/35 anonim ***** válasza:
#28 mire is gondolsz?
2020. ápr. 5. 09:13
 30/35 anonim ***** válasza:

27: Pont ezt mondtam az előbb: az érintett vendégkör egyelőre csak az áprilist veszi biztosra, hogy nem tud utazni a lefoglalt kéglijébe.

Érted?

Ha április 25-én még mindig nincs utazás, akkor majd lemondják május közepéig, ha május 8-án sincs utazási lehetőség, majd akkor mondják le májusig.

De szemmel láthatóan a turisták NEM gondolják azt, amit te.

És elég sokan mások se.

Ezt akartam jelezni.

2020. ápr. 5. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!