Vennék egy lakást, érdemes még várnom 1-2 hónapot mert akkor bagóért fogják árulni a lakásokat?
Kormányinfó: Jelenleg, NAPI(!) 40ezren kerülnek utcára, mert megszűnt az állásuk.
Ebből viszont egyenesen az következik, hogy olyan árzuhanás lesz a lakáspiacon, ami szinte megjósolhatatlan.
22: Ezért is lepte el a netet az ingatlanos hurráoptimizmus, nulla információértékkel, mondjuk nem értem, ettől még nem lesz pénze a vevőknek.
21: 2 évre? Miért?
A vendégkör egyelőre csak az áprilisi foglalásokat törölte, májustól sok lakás be van foglalva az egész évre.
A gazdák pedig van, aki 1, max. 2 hónap szünetre számítanak.
26: És mivel fognak utazni a vendégek? Mert pl. légiközlekedés egyhamar nem lesz. Egyébként ne hetekben gondolkodj...
59%-os!
Neked "igen speciális" a gondolkozásmódod.
...és akkor most nagyon finom voltam!
27: Pont ezt mondtam az előbb: az érintett vendégkör egyelőre csak az áprilist veszi biztosra, hogy nem tud utazni a lefoglalt kéglijébe.
Érted?
Ha április 25-én még mindig nincs utazás, akkor majd lemondják május közepéig, ha május 8-án sincs utazási lehetőség, majd akkor mondják le májusig.
De szemmel láthatóan a turisták NEM gondolják azt, amit te.
És elég sokan mások se.
Ezt akartam jelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!