"hasonlóak 26-27ért mentek, és mennek most is."
Egy nagy túrót mennek annyiért.
Csak hirdetik annyiért, de nincsen vevő.
Vevő majd akkor lesz újra, ha 2-es helyett ismét 1-essel kezdődnek a panelárak.
13: Szerencsére nem kell sokáig várni:
Eddig árcsökkenésről szó sem lehetett, lassan eljutnak a kétszámjegyű mértékig is.
hát ez semmi, 8-10%, és utolsó negyedévben növekedhet.
Itt sokan, köztük te is olyanokat jósoltok, hogy megint 2010es árak lesznek :D
16: Akkor még egyszer, eddig az árcsökkenés is tabu téma volt, annak ellenére, hogy gyakorlatilag megállt a fővárosi ingatlanpiac. Az ingatlanpiaci szakértőknek látszólag fogalmuk sincsen az elkövetkező hónapokról, de legalább a 8%-ig eljutottak. Lesz ez 30% is és gyakorlatilag be fog fagyni a piac. Nem kellett volna ekkorára fújni a lufit... De most ilyen idők jönnek:
18: Értem, tehát költői a kérdésed, valójában nem érdekelnek a válaszok, egy dologban hiszel, hogy nem fognak csökkeni az árak. Én ugyanezt kérdezem, nem unjátok még, hogy lassan itt a válság, megállt az ingatlanpiac, de úgy csináltok mintha minden rendben lenne:
Én nem akarom, hogy bedőljön az ingalanpiac, mert van ingatlanon, pusztán leírom a véleményemet. Ennyi, nem kell túlgondolni. Nem én vagyok a spekuláns, hanem az, aki 100 millióért árulja nagyi kádár kockáját. De ennek az időnek most vége, ez van, nincs értelme szépíteni.
"Lesz ez 30% is és gyakorlatilag be fog fagyni a piac. Nem kellett volna ekkorára fújni a lufit..."
Itt a lényeg! 10pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!