Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan tudnék saját lakást,...

Hogyan tudnék saját lakást, vagy házat venni?

Figyelt kérdés

De tényleg? 16 éves korom óta dolgozom. Most 22 vagyok, egyetemen vagyok, még mindig dolgozom. Sikerült 1.8. milliót félretennem. De hogyan tudnék 2-3 éven belül egy legalább 2.5 szobás lakást vagy házat venni? Ami jó állapotban van.

Kezdek egy kicsit elkeseredni

2020. márc. 21. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem Budapestben gondolkozol, akkor 5 millióval már tudsz hitelre 20-25 milliós házat venni.

Hogy mennyire lesz jó állapotban, azt a település elhelyezkedése határozza meg.

Az ország nyugati felében ennyiért vályogházat kapsz, a többi részen viszont ki lehet fogni egész jókat is és nem feltétlenül a cigányokkal zsúfolt határszéli zsákfalukra gondolok.

Vagy lottózzál!

2020. márc. 21. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Majd egyetem után, ha lesz melód. Akkor TALÁN.
2020. márc. 21. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Egy ingatlan árát nem 1-2 év diákmunkával rakja össze senki. Türelem. A felnőtt élet nem olyan, mint gyerekként, hogy némi toporzékolás után relatív gyorsan megkap az ember mindent
2020. márc. 21. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Ne a Gyakoris válaszokból indulj ki, itt mindenki 6 éves korától dolgozik, diákmunkásként keresett havi 300-at, és 14 évesen vett budai villát.
2020. márc. 21. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen még nem tudtál 2,5 szobás jó állapotú házat venni?

Hát ez meg hogyan lehet?:)

Első körben vegyél MAJD kisebbet, aztán 30-35 éves korod között majd nagyobbat!

Tudod: a lehetőségekhez igazítjuk az igényeket és nem fordítva, mert ez a boldog élet kulcsa!

2020. márc. 21. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:

A) Szerintem be kéne érned azzal, hogy 28-35 évesen veszel egy egyszobásat felmenői segítséggel.

B) Ha most nappalis vagy, és van testvéred, akkor jár nektek a CSOK, cseréljetek nagyobbra most!

Pl. neked egy külön lakrésszel.

Az is egy jelentős előrelépés.

Állami támogatásokat nem hagyunk bent.

2020. márc. 21. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:

En annak idejen kulfoldon dolgoztan 2 evet.

Igy lett 21 evesen hazam videken.

Katonakent meg mehettem volna missziokra, kollegaim igy szedtek ossze a hazra/lakasra valot.

2020. márc. 22. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülj ha 30ra összejön.
2020. márc. 22. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
Ahogy most a jovokep all, orulj ha zabalni lesz mit
2020. márc. 22. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagy a mostani megtakarításoddal. Én 20 évesen kezdtem el dolgozni, kőkemény karrierépítés, mindig kicsit átlagon felüli volt a fizum (ne milliókra gondolj). És még így is csak 30 évesen tudtunk a férjemmel közösen, plusz valamennyi hitel, plusz szülői segítség, venni egy semmi extra kis takaros lakást Pest egyik külső kerületében (még az árrobbanás kezdetén).

Szóval... igen még várni kell, sajnos.

2020. márc. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!