Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ciki panelban lakni?

Ciki panelban lakni?

Figyelt kérdés
Nektek mi erről a véleményetek? Tényleg attól "proli" valaki mert panelban lakik? Nekünk azért tetszett meg, mert nincs vele annyi nyűg mint egy családi háznál. A szóban forgó lakás 4 emeletes panelházban van.

2020. márc. 11. 08:42
 1/8 nemaRendőrség ***** válasza:
71%

Megvan mindkettő előnye, illetve van különbség panel és panel között.

Sokáig nem értettem a panelban mindent hallasz dolgot, mert abban ahol az ifjú éveim töltöttem nem volt ilyen, tökéletes volt a hangszigetelés.

Ahol most lakok, na ott papírfalak vannak, és ami még rosszabb a konnektorok mögött nincs semmi, át tudnék nyúlni a szomszédhoz is akár. Ott nagyon jön át a hang meg cigifüst.

Családi sem fenékig tejfel, de azért jobb lehet.

Laktam pár évig abban is gyerekkoromban, megvannak a maga nyűgei, hólapát, fűvágás (szomszéd reggel) zajok. De a szépségei is.

A legnagyobb bajom nekem most a családival hogy mind kint van a világ végén. Én meg szeretem ha ott van minden egy köpésre tőlem.

Van egy kettő a panelok között, meg a paneltelep mellett sem vészes, csak akkor bukod a kert szabadságát, mert belát mindenki

2020. márc. 11. 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Én imadom, gyönyörűen fel van újítva a lakásunk, nem a tv t bamuljuk egesz nap, ez a proli, nem az aki panelba lakik.
2020. márc. 11. 09:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez a lakás amit egyébként örököltünk, teljesen jól van hangszigetelve. Van egy 3 méter hosszú és 150cm széles erkély hozzá 1.emeleten. nekünk ennyi bőven elég. Mivel anyuék családiházban laknak gyakran vagyunk kint náluk hatalmas a portájuk. Egy kert rész a miénk lesz oda fogunk ültetni némi zöldséget. Be látni a lakásba nem nagyon lehet estére redőnyt leendjük majd. Ismerőseim között akadt egy pár olyan aki szerint adjuk el és menjünk családiházba mert a panel annyira proli ezért született ez a kérdés :)
2020. márc. 11. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
szedd össze az árát kp-ben, és tedd fel magadnak a kérdést, hogy ciki-e 20-30 milliós értéket birtokolni.
2020. márc. 11. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Egy 4 emeletes panelban laki egy jobb lakótelepi részen nem annyira ciki, de éppen azt akartam válaszolni, mielőbb elolvastam volna a teljes kérdést, hogy adjátok el a panelt, vidéken fele árért lehet házat venni rajta, és élhető helyen laknátok, egészséges körülmények között, kint a természetben, állatok között stb.
2020. márc. 12. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
azt vidéken miből fog élni? Nem mindenki olyan őrült, hogy napi 3-4 órát ingázzon fel a városba.
2020. márc. 12. 17:09
 7/8 Barnabas333 ***** válasza:
100%
42éve élek panelokban szerintem nem ciki. Ezalatt fél évig volt zajos szomszéd, csótányt kb. 2*láttam, 1*volt csőtörés... Amiben most lakom parkra néző csendes a ház aljában ezer bolt van. Legalább 2gazdagot ismerek a házban, ők bármikor vehetnének mást, de ez kényelmesebb nekik.
2020. márc. 13. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az tény, hogy egy átlagos panel lakás ára vetekszik egy külvárosi kertesház árával.

Habár lehet, hogy ez csak átmeneti állapot, mert elég durván megborult a világgazdaság és az emberek vándorlása a koronavírus zárlatok miatt.

2020. márc. 13. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!