Ciki panelban lakni?
Megvan mindkettő előnye, illetve van különbség panel és panel között.
Sokáig nem értettem a panelban mindent hallasz dolgot, mert abban ahol az ifjú éveim töltöttem nem volt ilyen, tökéletes volt a hangszigetelés.
Ahol most lakok, na ott papírfalak vannak, és ami még rosszabb a konnektorok mögött nincs semmi, át tudnék nyúlni a szomszédhoz is akár. Ott nagyon jön át a hang meg cigifüst.
Családi sem fenékig tejfel, de azért jobb lehet.
Laktam pár évig abban is gyerekkoromban, megvannak a maga nyűgei, hólapát, fűvágás (szomszéd reggel) zajok. De a szépségei is.
A legnagyobb bajom nekem most a családival hogy mind kint van a világ végén. Én meg szeretem ha ott van minden egy köpésre tőlem.
Van egy kettő a panelok között, meg a paneltelep mellett sem vészes, csak akkor bukod a kert szabadságát, mert belát mindenki
Az tény, hogy egy átlagos panel lakás ára vetekszik egy külvárosi kertesház árával.
Habár lehet, hogy ez csak átmeneti állapot, mert elég durván megborult a világgazdaság és az emberek vándorlása a koronavírus zárlatok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!