CSOK bevezetése miatt, egyedülállóként életem végéig szüleimmel kell élnem?
Te nem tudsz olvasni?
A "Nem akarok családot" az szerinted mit jelent?
De felőlem nevezd aminek akarod, a lényegen mit sem változtat, hogy a Kérdező NEM AKAR CSALÁDOT, tehát ő családellenes. Amúgy nincs ezzel baj, de akkor ne sopánkodjon azon, ha egy kihalóban levő országban a családokat támogatják. A döntés az ő kezében van.
Szerintem te nem vagy normális!
Aki nem ért egyet veled, vagy életrevalóbban, törekvőbben gondolkozik. az nyilván mind fideszes!:D
Te a szüleid jóvoltából milliókat tudsz éves szinten félretenni, de sír a szád, hogy Budapesten vagy Győrben nem tudsz házat venni. Akkor vegyél máshol, vagy ingázz, ahogy ennek az országnak a 8millió vidéki lakosa teszi.
Igény vs lehetőség.....................
Gondolom egy manhattani loft lakás lenne a célpont, természetesen forintért, bangladesi árakon, marsi fizetés mellett.
Aha, szóval túlreagálod a dolgokat.
Ha valaki azt mondja neked, hogy nem szeretne kelbimbót enni, akkor arra is rásütöd, hogy KELBIMBÓELLENES? :D
Én se szeretnék gyereket, úgy gondolom jogom van hozzá és megvannak az okaim, ettől függetlenül örömmel veszem ha támogatják a családokat, és szeretem a gyerekeket is. Miért lennék bármiellenes? :D
"100-150 ezerrel többet kereshetnék, ennyivel károsít meg ez a hely havi szinten hogy itt élek."
Szerintem pereld be a szüleidet, kérj tőlük kártérítést!
Jah óriási igények egy 35 m2-es panel egy élhetöbb város,belvárosi részen megfelelne.
Itt Szabolcsban hiába alacsonyabbak az ingatlanárak ha fizetések(megyeszékhelyen is ua az kevés) is nagyon alacsonyak,örök nyomorra vagyok itélve ezen a részen,fele annyi átlagkeresettel ugyanazért a munkáért.
A CSOK az szingliadónak is nevezhetö mert csak az egyedülállóknak kell megfizetni a 10 milliot amit beépítettek az ingatlanárba. Ez a kormány brutálisan eltapossa az egyedülálló embreket,rendszerszintü diszkrimináció,lassan a gyerekeseknek adót sem kell fizetniük még a családnélküliektöl rekord nagyságú% arányosan adot szednek el,köztük tölem is hogy odaadják a családosoknak.
Az egyik válaszoló nagyon okosnak ügyesnek életrevalónak hiszi magát mert a Fidesz elött a gazdag szülei tudtak lakàst tolni alá(harmad annyiba kerültek 2010 elött), de most már vége mindennek a Fidesz családtámogatása lehetetlenné teszi egyedülállók számára a saját lakást,talán majd évtizedek múlva. Borzalmas kilátástalan szegénységben élek mert még egy évtized múlva se lesz elég pénz sajátra,akkor már 50+millió felett is lesznek az árak,kitudja a politika mennyit fog még szivattyúzni a családosok részére.
Az meg nem megoldás hogy elmegyek albérletbe fizetni egy NER-es/Fidesz partolo ingatlanbárónak a 10.ik kiadandó lakásàt. Kiárazódtam piacból esetleg vállalhatom hogy csinálok 3 rabszolgát akiknek majd igénye lesz albérletre és tömhetik a kiadókat a kormány ezt szeretné de ilyen bizonytalan körülmények közé biztos soha nem vállalnék.
Meg önzö is vagyok bevallom nem vennék el magamtól semmit csak a fölöset adnám gyereknek Ami nincs most. Szóval jobb ha nem Minden szempontból
" 35 m2-es panel egy élhetöbb város,belvárosi részen megfelelne."
Irreális álmokat kergetsz. Ez Bp-en jelenleg vhol 20-30m ft közötti összeg(akkor még nem beszéltünk a bútorozásról,berendezésről)A szabolcsi 160e fizu varázsütésre Bp-en nem lesz 300e, bárki bármit mesélt vagy mondott neked.Tanulj meg különbséget tenni vágyaid és a szükségeid között,máris sok lépéssel előrébb vagy.Én is vágyom egy új villanyautóra,de sajnos be kell látnom,hogy a pozíciómból és az ebből adódó bérezésemből nem fogok tudni venni.Más meg igen.Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!