10 millió körül házat?
Figyelt kérdés
Segítségét szeretnék kérni! Körülbelül 1 hetem van kiköltözni a házamból.
12 Millió forintom van vásárolni egy ingatlant, viszont már hetek óta csak keresgélek és már kezd kilátástalan lenni a helyzet.
Vagy pont az orrom elől viszik el , vagy nem közelíti meg a képeket.
Esetleg tudnátok környékeket ajánlani Budapesttől max 1.5 óra tömegközlekedéssel ahol tálalok min. 2 szobás házat nem romos állapotban? (Fel fel tudom újítani, viszont ha nagyon rossz állapotú akkor nem dobom ki a pénzem erre)
Köszönöm szépen!
2020. febr. 17. 21:43
2/5 anonim válasza:
Hát akkor már most üzleteld le a vevőddel, hogy 1 hónapra kivennéd a lakást tőle, mert 1 hét alatt már semmit nem fogsz előrébb haladni az ügyben.
3/5 anonim válasza:
Hát ha egy összegben kifizeti a 10 millát lehet beköltözhet 🤔
De egy hét alatt nem esélyes.
Egy heted van kiköltözni a házadból?
Válás?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem válás.
Hitel volt és el kellett adni és ennyi maradt!(igen még ezen a héten menni kell)
2020. febr. 18. 08:32
5/5 anonim válasza:
Adás-vételit nem tudsz írni egy hét alatt. Én azt javaslom menj valami szállásra addig ha van bútor stb akkor annak bérelj raktárat. Legjobb esetben is 3 hetet mondanék. Megkell írni az adasvételit meg ki kell fizetni. Tehát ha egybe is adod neki oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!