Hova költöznétek? Havanna, csepel vagy józsefváros?
Figyelt kérdés
Az egyik helyre se válasz nem elfogadható! Ebből a háromból kell választani és indokolni!!2020. febr. 9. 17:02
1/7 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért, havanna az a lakótelep és nem a kubai város...
2020. febr. 9. 17:03
2/7 anonim válasza:
A kerületeken belül konkrétan...??
A nyóckerben pl a Palotanegyed tök jó, más részei meg tök gáz.
Csepelen is van nyugis kertvárosi rész több is, de c-os is....
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy ezeken belül melyik környék jönne szóba?
4/7 A kérdező kommentje:
Palotanegyed. Pf, az is elég tré. Lehet nincs annyi c de az utca tele van szarva
2020. febr. 9. 19:17
5/7 anonim válasza:
Csepelen laktam, az Erdősor lakótelepen. Az szerintem egész jó környék (akkoriban az volt, de igaz rég jártam ott).
6/7 anonim válasza:
Szerintem Csepel. Árban a legolcsóbb kerület, viszonylag jó a közlekedés és szerintem nem gáz, persze ha nem nagypon a város utolsó utcája. A 8. ker nagyon drága és teleszart utcákon kívül teleszart a lakosság 80% is, de az átvonuló forgalom 20%-a is be van herbázva...
Havanna sem rossz már, mindenhol térfigyelő, nem olyan mint 20 éve volt, egész élhető, de azért ott a lakótelepen csoportosulnak 30asával a brazilok, vagy a kocsma, vagy bolt, vagy dohánybolt előtt.
7/7 anonim válasza:
Csepelen Erdősor, sétányok, királyerdő jó hely. A Karácsony Sándor utca, pláza, sétáló egy putri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!