Szerintetek mennyit érhet egy ilyen lakás?
Kb 20nm szoba-konyha egybe van, és van egy pc fürdő itt is persze zuhany wc egybe. Összesen egész kb 20nm
Csepelen helyezkedik el ugye ez is fontos szempont és Csepelen belül elég jó résznél közel plaza és a hév. Ismerős ingatlana úgyse adná el, 80000 adja ki bérbe havonta.
De szerintetek mennyit érhet ha én meg akarnám venni?
Annyiért azonnal
Belvárosba 10nm raktár szerű volt eladó rosszabb mint egy pince semmi nem volt bevezetve 10m-ért.
10 azonnal elvinnem jó befektetésnek
12 már nem lenne meg, nem lenne annyi pénzünk de azt is megérné
Laktam ilyenben. Fiatal pályakezdoknek vagy egyetemistáknak jó lehet, rövid távon.
Képzeld el, hogy nem tudsz bármit főzni, mert mindent atjar a szag. Az összes ruhád, kabatod, agyad stb minden kaja szagú.
Nem igazán tudsz vendégeket fogadni, nehezen férnek el a cuccaid stb.
Egyáltalán nem ideális, én nem venném meg.
Hogy mennyit ér, az függ az állapotától és a felszereltsegetol is.
Az árakat elnézve szerintem 15-20 millióert is el lehetne adni, ha nagyjából rendben van, nem úgy néz ki, mint amihez 70' óta nem nyúltak .
Reálisan viszont szerintem nem ér 10 milliónál többet egy ilyen. Sőt de az árak alapján többért is el enne szerintem
Igen, nagyon gáz... Soroksáron ilyen 6 lakásosba találtam egyet 12m ért de rossz állapotú volt kivulrol putris
Ez ahhoz képest fain tégla 72es de kifestett parkettazott új konvektor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!