Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek mennyit érhet egy...

Szerintetek mennyit érhet egy ilyen lakás?

Figyelt kérdés

Kb 20nm szoba-konyha egybe van, és van egy pc fürdő itt is persze zuhany wc egybe. Összesen egész kb 20nm

Csepelen helyezkedik el ugye ez is fontos szempont és Csepelen belül elég jó résznél közel plaza és a hév. Ismerős ingatlana úgyse adná el, 80000 adja ki bérbe havonta.

De szerintetek mennyit érhet ha én meg akarnám venni?

2020. febr. 6. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Adnék érte 8 milliót... nem többet. Egy ilyen lakás lakhatásra alkalmatlan, nagyon-nagyon max. 1 főnek, de inkább rövid távú kiadásra lenne értelme megvenni, "találkahely" (etika nulla...), vagy pedig olcsóbb szálláshely félének.
2020. febr. 6. 11:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Annyiért azonnal

Belvárosba 10nm raktár szerű volt eladó rosszabb mint egy pince semmi nem volt bevezetve 10m-ért.

10 azonnal elvinnem jó befektetésnek

12 már nem lenne meg, nem lenne annyi pénzünk de azt is megérné

2020. febr. 6. 11:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel, mert kivi lennék mások mit gondolnak. Mivel megfizethetetlenek manapság az ingatlanok egy kis lyuk is jó lenne bp-n kezdetnek.
2020. febr. 6. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Laktam ilyenben. Fiatal pályakezdoknek vagy egyetemistáknak jó lehet, rövid távon.

Képzeld el, hogy nem tudsz bármit főzni, mert mindent atjar a szag. Az összes ruhád, kabatod, agyad stb minden kaja szagú.

Nem igazán tudsz vendégeket fogadni, nehezen férnek el a cuccaid stb.

Egyáltalán nem ideális, én nem venném meg.

Hogy mennyit ér, az függ az állapotától és a felszereltsegetol is.

Az árakat elnézve szerintem 15-20 millióert is el lehetne adni, ha nagyjából rendben van, nem úgy néz ki, mint amihez 70' óta nem nyúltak .

Reálisan viszont szerintem nem ér 10 milliónál többet egy ilyen. Sőt de az árak alapján többért is el enne szerintem

2020. febr. 6. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaja, ha ki van festve, újak az ablakok, szerintem is el tudná adni 20millióért, de mivel ismerős, talán belemenne a 15 millióba.
2020. febr. 6. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Soroksáron nézegettem ingatlanokat nemrég, ott az ehhez hasonlók állapottól függően 12-20 millió között vannak.
2020. febr. 6. 12:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon gáz... Soroksáron ilyen 6 lakásosba találtam egyet 12m ért de rossz állapotú volt kivulrol putris

Ez ahhoz képest fain tégla 72es de kifestett parkettazott új konvektor

2020. febr. 6. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lakás besorolású, akkor 15 fölött is akár, attól függ, mik a többi paraméterei.
2020. febr. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!