Volt már olyan, hogy a megvásárolt lakás mégse tetszett, és eladtátok hamar?
Ugye ebben a pörgő ingatlanpiacban hamar le kell csapni valamire, mert elviszik az orrod elől.
Tegyük fel, hogy beköltözés után derültek ki a dolgok, hogy hülye a szomszéd, rosszabb a közlekedés amire számítottál, stb.
Történt már veletek ilyen?
Ház volt és 2 évig bírtam.
Ennyi idő kell a megtapasztaláshoz is.
1-es vagyok
A házzal nem volt semmi probléma, de képtelen voltam megszokni a település hangulatát. Utcafronti házak, beláthatatlan magas kőkerítésekkel. A lakosság fele retteg a másik felétől, akik vagy bűnözők, vagy elmebetegek. Ebből adódóan bizalmatlanok, barátságtalanok, szerintem még átlag alatt buták is.
Azt már meg sem említem, hogy hetente vágták el a hátsó kerítést és vittek mindent az udvarról, ami mozdítható volt. Még a másfél mázsás öntöttvas kádat és a hordóban álló leandert is. A házba nem tudtak bejönni, mert egy nagyon profi riasztó rendszer volt, elérhetetlenül és megrongálhatatlanul, a rendszerhez meg primitívek voltak.
Sajnálom, mert az ország egyik legszebb vidéke - ha nem a legszebb - és mihelyt találtam olyat aki a megfelelő árat kínálta már léptem is. Egyébként egy német vette meg, szerintem azóta is átkoz.
Szerencsére az eredeti házunkat nem adtuk el (az utóbbit nyaralónak vettük, pedig 110m2-es 4 szobás volt) és így farka felvágva visszamenekültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!