Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Volt már olyan, hogy a megvásá...

Volt már olyan, hogy a megvásárolt lakás mégse tetszett, és eladtátok hamar?

Figyelt kérdés

Ugye ebben a pörgő ingatlanpiacban hamar le kell csapni valamire, mert elviszik az orrod elől.

Tegyük fel, hogy beköltözés után derültek ki a dolgok, hogy hülye a szomszéd, rosszabb a közlekedés amire számítottál, stb.

Történt már veletek ilyen?

2020. jan. 27. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Ház volt és 2 évig bírtam.

Ennyi idő kell a megtapasztaláshoz is.

2020. jan. 27. 13:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudnád részletezni, hogy mi nem tetszett/ mi volt a probléma?
2020. jan. 27. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Rossz elhelyezkedésű volt, az egyik oldal félszuterén, ami csak akkor derült ki, amikor nekiálltam az ablak elől kiirtani a burjánzó növényeket, bokrokat, fákat, amik teljesen benőtték az ablakot.. Döglődni kezdett a cirkó kazán, nem volt rendes aljzatkiegyenlítés, lejtett a padló.., a bejárati ajtón befolyt az esővíz és úszott az előszoba, konyha. A közvetlen szomszéd idegbeteg kutyája egész nap az ajtómtól egy méterre ugatott, nekiugrált a kerítésnek, párszor majdnem agyvérzést kaptam.
2020. jan. 27. 15:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Aki megvette tőled a lakást, annak említetted ezeket a hibákat? :D
2020. jan. 27. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

1-es vagyok

A házzal nem volt semmi probléma, de képtelen voltam megszokni a település hangulatát. Utcafronti házak, beláthatatlan magas kőkerítésekkel. A lakosság fele retteg a másik felétől, akik vagy bűnözők, vagy elmebetegek. Ebből adódóan bizalmatlanok, barátságtalanok, szerintem még átlag alatt buták is.

Azt már meg sem említem, hogy hetente vágták el a hátsó kerítést és vittek mindent az udvarról, ami mozdítható volt. Még a másfél mázsás öntöttvas kádat és a hordóban álló leandert is. A házba nem tudtak bejönni, mert egy nagyon profi riasztó rendszer volt, elérhetetlenül és megrongálhatatlanul, a rendszerhez meg primitívek voltak.

Sajnálom, mert az ország egyik legszebb vidéke - ha nem a legszebb - és mihelyt találtam olyat aki a megfelelő árat kínálta már léptem is. Egyébként egy német vette meg, szerintem azóta is átkoz.

Szerencsére az eredeti házunkat nem adtuk el (az utóbbit nyaralónak vettük, pedig 110m2-es 4 szobás volt) és így farka felvágva visszamenekültünk.

2020. jan. 27. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Olyan személy vette meg, akit gyakorlatilag csak annyi érdekelt a lakásból, hogy legyen tető a feje felett..
2020. jan. 27. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, minden eladható, csak a megfelelő ár kell és a megfelelő vevő/palimadár
2020. jan. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!