A te lakóhelyeden kb. mennyiért lehet venni egy átlagos állapotú, nem újépítésű 120 nmes házat, kb 1000 nm telekkel? Megyét is írj légyszi.
Én nem voltam lusta, és bírtam az ingatlan.com-on a keresőbe
100-150 nm ház, 800-1200 nm telek, nem újépítésű.
Legolcsóbb 50 millió, legdrágább 169 millió
Utcánkban eladó egy hasonló (ház inkábv 100 négyzetméter körüli, mint 120) tulajdonságokkal rendelkező ház, egyszer megkerestük, mennyiért adják (mert az összes érdeklődőt hozzánk dobta a GPS a cím alapján, aztán meg akartuk nézni, hogy az eladók nem raktak fel külső képet, vagy az érdeklődők nem tudják, mit akarnak megvenni - utóbbi), 25 millió körül hirdették akkor, most nem tudom, mennyi lehet (úgy tudjuk, még nem vette meg senki, az eladó tábla is kint van).
Ingatlan.comra felnéztem most, a legolcsóbb, amit találtam a városrész nevét megadva (120 a ház, 1163 a telek) 18,9-ért van, drágábbak közül van (110 a ház, 960 a telek) 53,9-ért, 46,9-ért (119 a ház, 830 a telek), 39,9-ért (120-790). Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!