Merre mennétek?
Békésmegyeből szabadulnék 15 millio a keret kertes vagy lakás mindegy, esetleg hitelt is vennek hozza (5millioig) habar nem szívesen , magyarországon merre lenne erdemes új eletet kezdeni?
Valaszokat koszonom!
Családdal? Mekkorák a gyerekek? Egyedül? Párban? Terveztek családot?
Mi a foglalkozásod?
Van szakmád? Nincs szakmád? Villanyszerelő vagy, vagy balett táncos?
Tényleg leírhatnád milyenek a körülményeid és azokhoz mik a szükséges elvárásaid!
Azt is jó lenne tudni, hogy Békés megyében mi zavart? Mert akkor olyat nem ajánlunk.
Annyi pénzből, amennyid lesz, eléggé korlátozottak a lehetőségeid.
Én ennyi pénzből csak Jászberényt, Ceglédet, Pécset mondanám, de ha nagyon ügyes vagy Székesfehérvárés környéke is szóba jöhet, de ott nagyon meg kell nézni a lakosság összetételét. Vannak teljesen tiszta települések és vannak nagyon fertőzöttek.
Olvassátok már el, hogy mennyi a kerete!
15 millió, de hitellel 20, bár az utóbbit nem szívesen venné fel!
Balaton, Győr, Budapest (és az agglomeráció)...????
Ezeken az üres telkek kerülnek ennyibe.
És mi ez az értetlen kérdés, hogy mi baja van Békés megyével? Az ami az emberek többségének.
Menj el Bp-re, Győrbe, Sopronba vagy valami fejlettebb városba. Fizetések meg hasonlóak alapján olyan mintha nem is egy országról beszélnénk.
Múltkor láttam Győrben és Sopronban mosogató állást 250-ért, építőipari segédmunkás melókat meg 300-ért.
Ennyiért békésben sztem egy mérnök is összerakná a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!