Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eltántorítónak tűnne ez a...

Eltántorítónak tűnne ez a tulajdonlapon?

Figyelt kérdés

Volt egy házaspár aki becsődölt a hitelbe, megvette tőlük egy befektető olcsón, aki eladta egyből (1-2 hónap), én megvettem, de lehet eladom 1-2 éven belül, mert külföldre költözök.

Nem keltene pánikot a vevőkben, hogy hogy cserélhetett 2 gazdát egy lakás ennyi idő alatt? :D

2019. dec. 21. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Megnézik saját két szemükkel, ha tetszik, nem fognak azzal foglalkozni, hány korábbi tulajdonosa volt.
2019. dec. 21. 16:04
 2/6 A kérdező kommentje:

A lényeg a lakás, azt mondod?

Engem azért kicsit elgondolkoztatna..

2019. dec. 21. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Engem is!

Elviselhetetlen szomszédokat, rejtett földsugárzást, valami általam nem ismert zavaró dolgot feltételeznék, az tuti!

De lehet szerencséd is, pont olyannal találkozol mint az 1-es és kész az üzlet!:)

2019. dec. 21. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet úgy hirdetném eleve, hogy sürgősen eladó lakás külföldre költözés miatt, akár bútorozottan is.
2019. dec. 21. 16:21
 5/6 mindentudó99 ***** válasza:
Sok oka lehet ha pár év alatt több tulaj van. Egy lakás az lakás. Ha hozzá ertően nézi meg valaki nem érheti meglepetés. Onnantól meg m8ndegy hány tulaja volt
2019. dec. 21. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem a tulajdoni lapon szinte minden széljegyzet eltántorít, kivéve az hogy sok tulaja volt sokszor, az pont nem érdekel..
2019. dec. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!