Nem igazán értem meg ezt. Mi kerül ennyibe eze (ke) n az ingatlano (ko) n?
270 ezer / m2-e és tulajdonképpen ildomos szinte vakolatig bontani az egész házat hogy értelmeset lehessen belőle varázsolni... Akkor meg már mindjárt kijön abból az árból egy nagyon szépen felújított ugyanekkora vagy kicsivel nagyobb társasházi tégla lakás, kényelmes cirkós fűtéssel stb.
A lakások/házak árát egyedül a piac határozza meg. Vagyis annyiba kerül, amennyiért el tudod adni.
Szemét dolog, mert mire összejött volna a megtakarított pénzem egy lakásra, addigra közel duplájára emelkedtek a lakásárak (köszönjük a CSOK-nak...!).
Akkor vegyél ott.
Valami csak megfogott ebben a házban, vagy a környéken ahol van, ha nem tudsz továbblépni. Ennyi, akkor ennyi.
Azért ennyi az ára, mert ő ennyiért akarja eladni! Veszed, nem veszed, a te dolgod!
Az azért túlzás, hogy a vakolatig vissza kell bontani, de ezt te is tudod.
Te baromira el vagy tájolva.
Emellett a ház mellett vettem tetőtéri társasházi lakást, ugyan ekkorát, ugyan ennyiért. Baromi jó vétel volt, rengeteget keresgéltem.
Igaz, hogy sokkal jobb állapotú, de lakás és tetőtér. Ehhez meg van kert és csak a tiéd. Tudod mennyi itt egy telek? 10-15 millió.
A kertváros majdnem annyira jó, mint sóstó, mondjuk, hogy a 2. legjobb környék. A 300 ezer alatti m2 ár pedig kifejezetten jónak számít.
1-2 kamu hirdetés biztos van, amit tudsz linkelni, de hogy ezalatt az ár alatt em kapsz kertesházat sóstón, az 100%. Linkelj, de ne olyat, ami az utolsó földút legvégén vályogház. A Legyezőutca csendes zöldövezeti rész, komplett alközponttal (óvoda, iskola, boltok, rendelők, játszóterek), busszal pedig 10 perc a belváros.
Na jöhet pár főnyeremény link, de ne 5 éves kamu hirdetés legyen.
Meg amúgy leírták, mit vergődsz? Vegyél 15 millióért 80 m2-es fullos kertesházat az elit negyedben :D
És a többi jellemző?
Nem lehet, hogy az haszonélvezettel terhelt ezért nem beköltözhető?
Vagy nem önálló ház, hanem sorházi lakrész?... Ikerház, osztatlan közös tulajdon?...
Mutathatnád azt a 180 / nm-est....:)
#8 Oké, oké, nem kell ennyire a méreg, megértettem. De azért szerintem eléggé durva árak vannak...
Most gondolj bele, van az embernek kb. fele értékben önereje, semmit nem ér vele... azért még ha alkuszik az ember, az illetékkel, ügyvédi díjjal is kevés lenne 10 milliós hitel, aminek lássuk be, kva sok a törlesztője és még csak meg sem adják, hiába a két fizu.
Azt azért meg nem akarom elhinni, hogy egy fiatal párnak csak a panel lyuk (akármilyen szépen felújított, attól még a panel panel marad, ja és m2 ára ugyanannyiba kerül), meg egy vályog csoda jusson... Még vidéken is csak pénztemető, vagy rossz környéken lévő házakat árulnak, azok között is böngésztem.
Sóstói ellenpélda azért, a dac kedvéért :)
Utóbbi azért m2 árban jóval olcsóbb, ezért arányában az egész ingatlan olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!