Ti vennétek házat temető közelében?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 20:06
12/20 anonim válasza:
Nálunk a falból is csontok lógnak ki.
13/20 anonim válasza:
Persze, de a kutat csak locsolásra használnám, ivásra nem. Azért a bomló hullák ivásra alkalmatlanná teszik a talajvizet a temető közvetlen közelében.
14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen én is emiatt aggódok, nem a hullák jelenléte miatt.
2019. dec. 2. 16:41
15/20 anonim válasza:
Minden további nélkül laknék.
Legalább egy oldalról garantáltan csöndes szomszédaim lennének.
A fúrt kút vizét meg eleve csak öntözésre használom. Habár a kút vizét be lehet vizsgáltatni, tehát pontosan meg lehetne tudni, hogy alkalmas-e ivásra.
16/20 traper válasza:
Én vennék! Ha meghalok, akkor gyalog is kimehetek a temetőbe! :)
18/20 Paradoxa válasza:
Igen.
Többféle tuti sikeres vállalkozásra adna lehetőséget.
Ha minden összejön ebből meg tud gazdagodni az illető. aki belevág.
Leginkább a virágárusítás jöhetne be.
De ha sokat ötletelsz olyan dolgokat is kitalálhatsz, ami máshol sincs még.
19/20 anonim válasza:
Valahogy mindig úgy alakult, hogy a temető közelében laktam, de soha nem úgy, hogy a sírokat látni lehessen. Úgy olyan, mintha nem is lenne ott.
20/20 anonim válasza:
Az ivóvíz kérdés miatt azért nem kellene aggódni, mert a legtöbb helyen ivásra alkalmas vizet olyan mélyről lehet csak szerezni, hogy olyan mélyre nem szivárog le semmi a hullákból. És semmi másból sem, pont ezért kell olyan mélyre fúrni. És még azt is be kell vizsgáltatni, szóval a temető ténye nem sok mindent befolyásol e tekintetben. Nekem is megnyugtató látvány egyébként a temető, én simán laknék mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!