Van valakinek hasonló dilemmája? Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Es ha azon dolgoznal, hogy mindketto osszejojjon? En elso korben lakast vennek, es ha ilyen utazasi celjaim lennenek, akkor nem koltoznek bele, hanem kiadnam. Onnantol nem kerul penzbe a hitel torlesztese, es lehet gyujteni ezekre az almokra. Amikor mondjuk 35 evesen ugy dontesz, hogy mar utazgattal eleget, most ideje lenne tenyleg bekoltozni a sajat lakasodba, egyik honaprol a masikra meg is teheted, raadasul ki lesz fizetve 10 ev a hiteledbol.
alternativ megoldas lehet, hogy egybol bekoltozol, viszont kiadsz egy-ket szobat. Igy azert valamennyire megis onallosodsz, nem a szuloknel laknal - bar szerintem az sem akkor tragedia, ha van cel, es el is lehet erni, nem csak almodozasrol van szo.
Az a baj, hogy ha nem pénzes családból származol nagyon nehéz megvalósítani ezeket.
Van 20-30 millió közötti pénzed, hogy saját lakást vegyél? Bankok nem hiszem, hogy adnának neked kölcsönt 0 munkatapasztalattal, max 40% önerővel, de az is 10 millió kp. Vagy a szüleid kérnének kölcsönt, és nekik perkálnád le a törlesztőt?
"ember húszas éveinek nem az eszeveszett spórolásról kellene szólnia"
Persze, de attól függ mik a céljaid, több hetes-hónapos nyaralások (még iránba is), ott indulnak hogy 700k minimum.
Szerintem te kicsit álomvilágban élsz magyarországi viszonyokhoz képest
Nőként: Nekem az lenne a fontos, hogy GONDOLJA úgy, hogy az ő dolga megteremteni ezt és magáról és az ingatlanról gondoskodni. Nem is gondolod - mert még nem foglalkoztál vele -, milyen sok lakhatási forma és lehetőség létezik!!! Az csak egy a sok közül, hogy veszel egy kész lakást pl. Nyíregyházán 14 millió Ft-ért. Sokkal olcsóbb és sokkal másabb lakhatási megoldások is vannak!
Ami mind megfelel annak, amit nőként elvárunk!
" hogy az ő dolga megteremteni "
Te meg hagyjad már az ilyen hülyeségeket, pont a nőket érdekli, hogy ki teremtette meg a srácnak, csak legyen.. :)
Hány 20on éves gyerek teremti meg a lakását saját pénzéből szerinted?
Saját lakás barmelyik pillanatban.
Ennyi idosen már saját an is laktam, utazni meg úgy se akartam soha.
8: Hát én egy nő vagyok, tehát mérvadó az én meggyőződésem abban, amiről a nőket kérdezték.
Azt pedig nem kérheted rajtam számon, hogy nem én vagyok a világon az összes nő. Azért, amit más nők mondanak, más nők várnak el, nem vagyok felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!