Ahol van hivatal,posta és nagyobb üzletek (pl Penny,Spar stb) és viszonylag közel is van nagyobb városhoz? (Busszal jól megközelíthető)
Házat szeretnék vásárolni,viszont 5 milliónál nagyobb értékben nem tudok gondolkodni (kényszer miatt költözöm) viszont akkor már olyan kisebb településre,ahol elhetőek a körülmények.
Örülj ha talász valamit 5 milláért. Különleges igényeid ne legyenek Spar Penny ilyenek
2019. nov. 14. 16:02
3/11 anonim válasza:
A jelenlegi helyzetben ezt az álmot engedd el.
Ennyi pénzből vmi pici településen(mindenféle infrastruktúra nélkül) kapsz egy erősen felújítandó vályogházat.
2019. nov. 14. 16:13
4/11 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok. Nem egy településen is láttam a neten több házat is 5 milla alatt (pl Akasztó,Solt stb) szóval köszönöm a "jól tájékozódott" válaszokat.
2019. nov. 14. 16:23
5/11 anonim válasza:
Mi a vicc? Igen, lehet venni házat 5m,sőt még olcsóbban is.
Solton van egy dög gyár is. Szebb nevén feherjefeldolgozó. Ha úgy fúj a szél szagolhatod. Írdatlan bűz. Egyébként igen ennyire gyszerű keresőbe 5 milla limit és válogatsz. Igen vehetsz 5 milióért. De semmi jóra ne számíts ennyiért. Nyugdíkas vagy ? Munka kell? Nem kell? Ezek is szempontok. Mert ha munka nem kell 5 milláert biztos találsz jobb hazat de ott semmi sincs.
2019. nov. 14. 17:13
7/11 anonim válasza:
Kisebb településen nem találsz maximum COOP-ot, de Pennyt stb nem. Nem tudom az ország melyik részében gondolkodsz, de nézd meg Jászárokszállást, Hevest (Heves megye). Bár ott is kérdéses,hogy mennyire lakható házat találsz ennyiért és melyik részén a településnek.
2019. nov. 14. 18:20
8/11 anonim válasza:
Nógrád megyében szerintem, esetleg Somogy.
2019. nov. 14. 21:47
9/11 anonim válasza:
Normális helyen ennyi pénzért telket se kapsz.
Persze, van ahol veszel házat, de ott vagy ilyenek vannak, mint amit fentebb írnak ez a fehérjefeldolgozó, vagy gázos környék, vagy egy rom amit hirdetnek, vagy az Isten háta mögött van, esetleg ezek kombója.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!