Mi a jobb? Egy jó minőségű, kései építésű panel vagy egy régebbi téglaház?
A Pók utcai lakótelepről véleményt konkrétan nem tudok írni, de a környék jó.
1998-2010 laktam egy újpesti panel 5. Emeleti lakásában, kiváló volt a környék ellátottsága, és a házzal sem volt probléma, ott régi nyílàszárók voltak, és amíg nem volt fűtés szezon, fáztunk, meg a fűtési szezon után is, amíg nem volt meleg.
2010-2019 egy újpesti tégla társasház 1. Emeleti lakásában, itt kB fűtés nélkül is állandó 22 fok volt télen nyáron, cseréltettem nyilás zárókat, de folyton télen mennie kellett a párátlanítónak, mert ez a lakás nagyon penészedett, és csak azzal lehetett a penészesedést, és a falak vizességét megakadályozni.
Idén vissza költöztünk a régi lakás közelébe, ismét panel, 7. Emelet, a nyár nagyon meleg volt itt, kicseréltettem a nyílás zárókat rögtön a költözés után, már fűtési szezon van, de a radiátorokat még nem tekertük fel egyszer sem, de már jött 10000 és 16000 ftos távhő számla. A tégla lakásban télen is maximum 5000 Ft volt a gáz számla. Penészesedés ebben a panelban sem valószínű, hogy lesz, száraz az egész, mint az első panel. A környék szintén kiváló (Újpest központ) Mindkét épület típusnak megvannak az előnyei illetve hátrányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!